Problém s instalací hry Fish Filets pod XP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
amva
Nováček
Nováček

Problém s instalací hry Fish Filets pod XP

Příspěvek od amva »

Po kompletní výměně kompu jsem se chtěl vrátit k jedné starší hře, konkrétně Fish Filets. Pod 98SE vše OK, nyní mám XP Prof. a hra po nainstalování vůbec nejede. Nevím jestli je to běžný jev (pár podobných problémů se už tady objevilo). Kdyby někdo věděl co s tím budu vděčný (nostalgie je nostalgie a taky bych ji chtěl sakra někdy dohrát). Díky za jakoukoliv info :)

MB ASUS P4P800 i 865PE SE, CPU CeleronD 330 - 2,66GHz 256k, 533MHz FSB, VGA ATI Sapphire RADEON 9600PRO, RAM DIMM DDR GeIL 512MB (Dual 2x256MB) PC400 CL 2.5, HD WD200GB 7200ot./min.,SATA/150, 8MB cache, OS WIN XP prof.

//shadow: doplněn název threadu
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

asi ti moc nepomůžu, ale můžu tě ujistit že to jde, mám je taky v compu s winXP SP2. Jede mi to bez problémů. Zkoušel si tu kompatibilitu ve vlastnostech spouštěcího souboru?

edit: mam verzi 0.6.2
Mám doma Suzku :-)
amva
Nováček
Nováček

Příspěvek od amva »

jiri.w píše:asi ti moc nepomůžu, ale můžu tě ujistit že to jde, mám je taky v compu s winXP SP2. Jede mi to bez problémů. Zkoušel si tu kompatibilitu ve vlastnostech spouštěcího souboru?

edit: mam verzi 0.6.2

Já mám Win XP SP1 Prof verze 5.1.2600, vyzkoušel jsem všechny možnosti kompatibility u souboru fillets.exe a nic. Kamoš říkal, že má problémy s větším počtem starších her tak už nevím. Ale nevzdám to a budu zkoušet štěstí dál. díky
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

edit: mam verzi 0.6.2[/quote]

nevím jestli jsi mě dobře pochopil, tím 0.6.2 mám na mysli verzi hry, ne windows.
Pdívej se sem http://www.altarinteractive.com/pages/fillets_cz.html

...Pokud máte původní CD verzi Fish Fillets, může se vám stát, že hra nefunguje pod Windows 2000 nebo XP. V tom případě si stáhněte novou verzi souboru Fillets.exe (330kB), rozbalte jej např. pomocí WinZIP a překopírujte namísto původního souboru v instalované hře....
Mám doma Suzku :-)
amva
Nováček
Nováček

Díky, díky

Příspěvek od amva »

jiri.w píše:edit: mam verzi 0.6.2
nevím jestli jsi mě dobře pochopil, tím 0.6.2 mám na mysli verzi hry, ne windows.
Pdívej se sem http://www.altarinteractive.com/pages/fillets_cz.html

...Pokud máte původní CD verzi Fish Fillets, může se vám stát, že hra nefunguje pod Windows 2000 nebo XP. V tom případě si stáhněte novou verzi souboru Fillets.exe (330kB), rozbalte jej např. pomocí WinZIP a překopírujte namísto původního souboru v instalované hře....[/quote]

Takže se mi to konečně podařilo spustit (naštěstí i se zálohou) a můžu vesele pokračovat. Pomohlo přepsání .exe i když s drobnými úpravami.
Díky móóóóóc
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“