Sakris ja asi rozehraju vsechny free mmorpg
Project Entropia
Moderátor: Baneshee
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Project Entropia
Todle taky vypada zajmave
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- shadow
- Středně pokročilý

- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Včera sem to začal pařit... bo předevčírem sem se o tom dočetl v jednom nejmenovaném
herním časopice 
Celkem to ale mělo "dramatický" začátek
sosal sem myslim 1,44 GB (mam to palle na RW, ale nevim jestli to stači jen nakopčit... ještě řeknu) takže kdyby někdo chtěl a měl na DVD + pošta... np.
Mno download té hry byl o vela lehčí, než tá samotná registrace - asi 8min sem dole klikal na "I accept" a divil se, proč to nešlo. Pak sem si všiml... že na hoře přibyly dva řádky červeně napsanýho textu
(asi bych měl trénovat obrázky typu najdi pět rozdílu
). Po pomaloučkém scroolování sem se konečně dostal do další části registrace... vše vyplnil jak se patří, teda až na jednu věc - chyběla mi jedno číslo v tel.čísle
ale to už bylo pozdě jak sem si toho všim...
Na mail o potvrezní sem čekal asi 4hodiny (mezitim sem tlemil na Futurama) a z mailu sem se dozvěděl, že registrace byla odmítnuta ať to zkusím znova
co naplat... vyplnil sem dalši registraci a pro jistotu sem si chtěl udělat i druhou na druhej mail... jenže dalši osek a to, že musim počkat až ta právě odeslaná registrace proběhne a pak mužu ze svého ip žádat o další. uplynul nějákej ten čás a už jsem nalogovaný ve hře kde přede mnou stojí podivně vypadající avatar
upravil sem si ho k obrazu svému (asi jako bůh stvořil adama a EVU). A voiolá (nebo jak to je
) sem někde nevim kde... předemnou naprosto nová interface a já sem z toho jabko
asi po 30min rozkoukání po novém světe (a osahávaní si tlačítek...) kde pravděpodobně strávám všechny své všední odpoledne až do rána...
Co naplat šly se zarobit prachy
jenže ze začátku to je fakt slabší... kdyby měl někdo možnost poslat si tam 5$ dolaru a ve hře mi je předat, byl bych moc rád (jasně že předem zaplatim!!!). Vono totiž 1$USD = 10PED (Project Entropia Dollar) = 1000PEC.
Ten začátek je pomalý a tak se vyplatí si tam alespoň nějákou tu "korunku" poslat. Je tam i hoodně ochotných lidí kteří vás provedou a něco naučí - prostě jak začít.
Já osobně narazil i na bandu čechů
V PE asi zůstanu - poměrně mě to chytlo - zvláště promíchání herní ekonomiky s tou realnou. Kdyby ste někdo něco potřebovali tak pisněte...
Celkem to ale mělo "dramatický" začátek
sosal sem myslim 1,44 GB (mam to palle na RW, ale nevim jestli to stači jen nakopčit... ještě řeknu) takže kdyby někdo chtěl a měl na DVD + pošta... np.
Mno download té hry byl o vela lehčí, než tá samotná registrace - asi 8min sem dole klikal na "I accept" a divil se, proč to nešlo. Pak sem si všiml... že na hoře přibyly dva řádky červeně napsanýho textu
Na mail o potvrezní sem čekal asi 4hodiny (mezitim sem tlemil na Futurama) a z mailu sem se dozvěděl, že registrace byla odmítnuta ať to zkusím znova
co naplat... vyplnil sem dalši registraci a pro jistotu sem si chtěl udělat i druhou na druhej mail... jenže dalši osek a to, že musim počkat až ta právě odeslaná registrace proběhne a pak mužu ze svého ip žádat o další. uplynul nějákej ten čás a už jsem nalogovaný ve hře kde přede mnou stojí podivně vypadající avatar
Co naplat šly se zarobit prachy
Ten začátek je pomalý a tak se vyplatí si tam alespoň nějákou tu "korunku" poslat. Je tam i hoodně ochotných lidí kteří vás provedou a něco naučí - prostě jak začít.
Já osobně narazil i na bandu čechů
V PE asi zůstanu - poměrně mě to chytlo - zvláště promíchání herní ekonomiky s tou realnou. Kdyby ste někdo něco potřebovali tak pisněte...
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ještě sem zapoměl že při potvrzování registrace (zadání hesla) tam to "or" nemá vylučovací charakter tudiž heslo musí obsahovat nejméně osm znaku a to a všechny dané typy... např.: AAA222ccc
jinak sem se byl "projit" na druhý kontitnent a muj učitel tam ma byt v pronajmu - sice ještě pořad nevim na co to přesně je mit byt... ale jinak ok.
možna ho časem koupi a pronajme... fakt nevim... ale fakt dobrá hra. Začátek je trochu delší - mnohé asi odradí ale když to překousnete a "nasweatujete" lvl 160 tak už ste relativně za vodou;)
Jinak věřte že na prvního cizince na kterého narazíte je mnohem ochotnější než druhý čech
www.project-entropia.com
http://www.divx-site.wz.cz/temp/pe.jpg
jinak sem se byl "projit" na druhý kontitnent a muj učitel tam ma byt v pronajmu - sice ještě pořad nevim na co to přesně je mit byt... ale jinak ok.
možna ho časem koupi a pronajme... fakt nevim... ale fakt dobrá hra. Začátek je trochu delší - mnohé asi odradí ale když to překousnete a "nasweatujete" lvl 160 tak už ste relativně za vodou;)
Jinak věřte že na prvního cizince na kterého narazíte je mnohem ochotnější než druhý čech
www.project-entropia.com
- k23
- Začátečník

-
Nainstalováno, přes Ati Tray Tools jsem to nastavil na Max Quality, jinak se na to nedá dívat
Akorát to má pěkný lagy teda, jak je tam hodně lidí. Doufám, že se to seká jen kvůli lagům, ve městě mi to dá 9-20FPS, ve volné přírodě i 60. Tak snad je to kvůli tomu.
Jinak, hned si mě ošéfoval týpek a začal mě to učit (ptal jsem se ho i na FPS, říkal, že tu sou velký lagy). Mám docela problém s ovládáním, je to takový celý šílený, doufám, že si na to zvyknu. Celá hra ale vypadá poměrně vymákle. Jen co bude zase čas, tak tam vlezu
Jinak, hned si mě ošéfoval týpek a začal mě to učit (ptal jsem se ho i na FPS, říkal, že tu sou velký lagy). Mám docela problém s ovládáním, je to takový celý šílený, doufám, že si na to zvyknu. Celá hra ale vypadá poměrně vymákle. Jen co bude zase čas, tak tam vlezu
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno v mem připadě stačilo defragmentovat hadr a bylo po sekachk23 píše:Nainstalováno, přes Ati Tray Tools jsem to nastavil na Max Quality, jinak se na to nedá dívatAkorát to má pěkný lagy teda, jak je tam hodně lidí. Doufám, že se to seká jen kvůli lagům, ve městě mi to dá 9-20FPS, ve volné přírodě i 60. Tak snad je to kvůli tomu.
jinak ping sou ty tři svisle tečky v dolní pravé části... ja je mam furt zelene.
je tam hodně ochotných lidí to je fakt... grafika na dnešní dobu slabši, ale řeklbych o něco lepší něž L2...
//edit_ včera tj 11.04.2006 došlo k přejmenování této hry na Entropia Universe.. ma to aj novou hompage... prostě novej kabát:) cele to je v novem patchi ktery se automaticky sosne...