Uz jsem z toho notebooku zoufalej, pomuzete mi nekdo prosim?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Vendis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Uz jsem z toho notebooku zoufalej, pomuzete mi nekdo prosim?

Příspěvek od Vendis »

Tak uz vazne nevim co s tim, mam notebook Compaq armada 7792dt a mam tehle problem, vycistil jsem dneska cely notebook, umyl ho atd... a ted mam tento problem, notebook mi proste ignoruje to ze tam mam vlozenou baterii, chova se jako kdyz tam vubec neni, mam k nemu dve baterie a jeste pred tim cistenim to na ne fungovalo v pohode, tak vazne nevim co s tim, kontakty tam sedej, baterka je nabita ale notbeook dela jako kdyz tam neni ani vlozena a ve windowsu to taky tak hlasi, ze je bez baterie, Nevite nekdo co s tim mam udelat? Jinak jsem to cistil jen vlhkym hadrikem. Jinak notebook funguje v pohode, tak ted nevim co s tim a jsem z toho smutnej a to dost ach jooo. Jinak i kdyz zapojim NB do site tak ani nesignalizuje nabijeni baterie, proste nic. Jedna se o starsi NB ktery ma bios jeste ve specilani partition na disku, ale ten bios tam prave uz neni a nejak se mi ho tam nedari nahrat. Takze mi ten NB funguje jen na sit a ne na baterku. Ja uz vazne nevim co s tim mam udelat. Jinak tady je jeste odkaz na jinou diskuzi kde jsem to resil ale nevyresil http://portal2.dkm.cz/phorum/read.php?f ... &t=1903212 a jeste se chci zeptat, na te baterce je nejakej cudlik, nevite nekdo na co to je?

Budu hrozne moc rad za kazdou radu, a klidne bych i za nekym zajel a i zaplatil
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

asi ti tam natiekla voda... skus ten netbook poriadne vysusit
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“