NVIDIA GeForce 2 MX/MX400 a zatuhávání

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
RonyG
Nováček
Nováček

NVIDIA GeForce 2 MX/MX400 a zatuhávání

Příspěvek od RonyG »

Zdravím všechny. Potřeboval bych pomoc. V poslední době (půl roku?) mi zatuhává systém po spuštění grafických aplikací (hry, Media Player, internet - stránky s nějakým video, apod.), pokud nevypnu ve vlastnostech monitoru v "Poradce při potížích" všechna urychlení mimo urychlení základních. Je jasné, že mi pak vše, co lze spustit, jede pomalu a spousta toho nelze spustit - alespoň to ale většinou nevytuhne.

Neporadíte, v čem je problém?

Mám AMD Duron 1000 MHz, 128 MB DDR SDRAM, W2000+SP4, DirectX9c.

Díky.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Co to robi v nVidia čipové sady .....?
V prvom rade by som skusil nejake zakladne testy stability Prime95, memtest na pamate.... ak toto prejde bez problemu.... a mas podozrenie na grafiku tak sa pozry ci sa nahodou neprehrieva/neodisiel chladic....., popripade ci nahodou nemas problem zo samotnim systemom... zmenit ovladace v nahorsom pripade aj preinstalovat system....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
RonyG
Nováček
Nováček

Příspěvek od RonyG »

Díky. Ty testy zkusím. Mám skutečně podezření na grafiku, ale zatím jsem to dostatečně nevyzkoušel - ani nevím jak to spolehlivě odhalit - benchmarky mi zatuhnou, když povolím ta hardwareová urychlení. Ovladače jsem už měnil.

Ještě zkusím přehodit grafickou kartu za jinou - snad tím taky něco odhalím - ale nevím, jestli seženu kompatabilní, abych nemusel přehazovat ovladače za jiné

P.S.: Asi tato diskuse měla být spíše v nVidia Grafické karty, že?
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“