Program na monitorování připojení k internetu ...
Moderátor: Don
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Program na monitorování připojení k internetu ...
Takže rovnou k věci: Mám často problémy s připojením k internetu (vysoký packetlost, nepřidělení IP adresy od DHCP serveru, nízká rychlost, ...). Připojení je realizováno přes síť UTPéčkem po panelovém domě + switch + router, na střeše je anténa. Jak už jsem říkal, tak mám s připojením často problémy (tak 3x do týdne to úlně vypadne
). Velmi časo volám na linku podpory od mého poskytovatele, ale tam mi pořád tvrdí, že u nich žádný problém nevidí. Potřeboval bych program, který dokáže komplexně monitorovat připojení (pingy - packetlosty, dostupnost, výpadky, ...) + aby uměl logovat do souboru ... Nevíte někdo o nějakém ???
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- Bajgy
- Středně pokročilý

jednoduhy free program pro podobny zakladni monitoring s logovanim je zde: http://www.securityconfig.com/software/ ... onitor.htm
upozornuji, ze je to adware, a ze tam natahuje jeden banner s reklamou a ze ho Ad-Aware a podobni najdou a odparou z nej reklamu tak, ze ho znefunkcni, bacha na to.
upozornuji, ze je to adware, a ze tam natahuje jeden banner s reklamou a ze ho Ad-Aware a podobni najdou a odparou z nej reklamu tak, ze ho znefunkcni, bacha na to.
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nainstaluj si jeste kerio firewall.Ten ti takz monitoruje sit a patri k nejlepsi firewalum.Jinak pokud nezjistis ze chyba neni v tvem pocitaci , ze je u tebe vse v poradku, tak urguj tveho providera.Pokud se ti bude porad vymlouvat ze u nej neni chyba, tak je to blbost a pohroy mu ze u nej zrusis smlouvu.Ja mel ten samy problem a jedine co pomohlo, tak jim pohrozit.Nic jineho na ne neplati, provider kdyz chce spravi vsechno, ale bohuzel vetsine se nechce
.
- Prince
- Mírně pokročilý

a jakej mas ping k routeru nahore?
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
KPF používám už dlouho, ale to s tím moc nesouvisí. Problém není určitě u mě, už jsem zkoušel 3 síťovky a chová se to pořád naprosto stejně ...PAN_Kravata píše:nainstaluj si jeste kerio firewall.Ten ti takz monitoruje sit a patri k nejlepsi firewalum.Jinak pokud nezjistis ze chyba neni v tvem pocitaci , ze je u tebe vse v poradku, tak urguj tveho providera.Pokud se ti bude porad vymlouvat ze u nej neni chyba, tak je to blbost a pohroy mu ze u nej zrusis smlouvu.Ja mel ten samy problem a jedine co pomohlo, tak jim pohrozit.Nic jineho na ne neplati, provider kdyz chce spravi vsechno, ale bohuzel vetsine se nechce Sad .
Ping k routeru nahoře mám <1ms. Problém bude ve spoji anténa -> anténa. Projevuje se to samozřejmě nejvíc v tomhle hnusném počasí, ale domnívám se, že to by neměl být můj problém ať je počasí jakékoli. Já platím za připojení k internetu poskytovateli mám mít garantovanou rychlost připojení, tak by se ke mě taky poskytovatel měl chovatpetura.g píše:a jakej mas ping k routeru nahore?
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
- kuceraj
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Díky moc !!! To je přesně to co jsem hledal ... Hlavně, že to loguje ...Bajgy píše:jednoduhy free program pro podobny zakladni monitoring s logovanim je zde: http://www.securityconfig.com/software/ ... onitor.htm
- cabman
- Středně pokročilý

Silně doporučuji program NetLimiter 1.30.
Je to skvělý program který dokáže monitorovat a omezovat celé připojení nebo jednotlivé aplikace.
Monitorování se provádí do grafů a nechá se exportovat. Tím, že dokáže zvlášť monitorovat všechny aplikace tak se můžeš i přesvětšit, že ti tam nesedí nějaký vir nebo spy-ware a máš přehled co se děje.
Omezování pro každou aplikaci je také super protože můžeš omezit vybrané aplikace které jsou pro tebe druhořadé a co potřebuješ jede dobře.
Just test it!
Je to skvělý program který dokáže monitorovat a omezovat celé připojení nebo jednotlivé aplikace.
Monitorování se provádí do grafů a nechá se exportovat. Tím, že dokáže zvlášť monitorovat všechny aplikace tak se můžeš i přesvětšit, že ti tam nesedí nějaký vir nebo spy-ware a máš přehled co se děje.
Omezování pro každou aplikaci je také super protože můžeš omezit vybrané aplikace které jsou pro tebe druhořadé a co potřebuješ jede dobře.
Just test it!
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.