Repro 2.0 k pc,malé a v pěkném provedení.Jaké koupit?
Moderátor: CageJ
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Repro 2.0 k pc,malé a v pěkném provedení.Jaké koupit?
Zdravím.
potřeboval bych radu na nějaké reprobedny nejlépe 2.0 nebo 2.1, které budou mít dobrý zvuk,pěkné provedení a malé rozměry.
Nejvíce bych ocenil provedení sestavy 2.0 !
Hledal jsem prodejnu v Praze kde by nabízely Yamaha-ale nic jsem nenašel.Dále jsem uvažoval o Genius-který měl kdysi v nabídce krásne ploché stalitky 2.0,Creative Sony,Logitech a jiné značky.prostě jsem hledal kde co.
Pořeboval bych 2x 2.0 repro jedno ke stol.pc a druhé 2.0 repro k notebooku.
Nejhlavnější je pro mě kvalita provedení,design a malé rozměry,dobrý výrobce-dobrá značka a pak teprve zvuková kvalita.
Cenu za jedny 2.0 repro bych si představoval nejlépe DO 1000Kč s dph,budou-ly levnější budu jen a jen rád
rošel jsem weby: Mironet,Actebis,Alzasoft,CzechComputer,Agen-kde měly pěkné ale docela drahé Creative I-Trique 2200, 2.0 ,Autocont, bývalou Procu a jiné.
Některé vypadaly docela dobře ale rád bych se ještě poohlídl.
Děkuju za případné rady na koupy reprobedniček.
//Jája: přesunuto z ostatní HW
potřeboval bych radu na nějaké reprobedny nejlépe 2.0 nebo 2.1, které budou mít dobrý zvuk,pěkné provedení a malé rozměry.
Nejvíce bych ocenil provedení sestavy 2.0 !
Hledal jsem prodejnu v Praze kde by nabízely Yamaha-ale nic jsem nenašel.Dále jsem uvažoval o Genius-který měl kdysi v nabídce krásne ploché stalitky 2.0,Creative Sony,Logitech a jiné značky.prostě jsem hledal kde co.
Pořeboval bych 2x 2.0 repro jedno ke stol.pc a druhé 2.0 repro k notebooku.
Nejhlavnější je pro mě kvalita provedení,design a malé rozměry,dobrý výrobce-dobrá značka a pak teprve zvuková kvalita.
Cenu za jedny 2.0 repro bych si představoval nejlépe DO 1000Kč s dph,budou-ly levnější budu jen a jen rád
rošel jsem weby: Mironet,Actebis,Alzasoft,CzechComputer,Agen-kde měly pěkné ale docela drahé Creative I-Trique 2200, 2.0 ,Autocont, bývalou Procu a jiné.
Některé vypadaly docela dobře ale rád bych se ještě poohlídl.
Děkuju za případné rady na koupy reprobedniček.
//Jája: přesunuto z ostatní HW
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Díky.Ice člověče je zajímavý že ty mě vždy odpovíš a nějak poradiš.
Jo Yamahy šly koupit dříve,teď jsem je nenašel.Logitech 2.0 moc ne oni dělaj super ale až od 5.1
Jinak 2.0 mají malý výběr aty co by teoreticky i byly jakžtakš dobré tak vypadají že budou stát nestabilně na stole a nejsou i tak celkově nic moc a stojí nějak 700kč s dph.Ach jo.........
Jo Yamahy šly koupit dříve,teď jsem je nenašel.Logitech 2.0 moc ne oni dělaj super ale až od 5.1
Jinak 2.0 mají malý výběr aty co by teoreticky i byly jakžtakš dobré tak vypadají že budou stát nestabilně na stole a nejsou i tak celkově nic moc a stojí nějak 700kč s dph.Ach jo.........
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Intelman
- Začátečník

Já bych Ti dopuručil tyhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29858. Jsou malý a mají fuckt dobrej zvuk narozdíl od Geniusů, jak píše ICE.
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25349 nemusely by být špatné
- honny
- Středně pokročilý

Ja mam doma Yahahy (mnt, du do jine mistnosti-do schodu)...(sem zpet
) YST-M100 (obrazek), na cdr (presneji zde) pisou tohle:
) a maji zkresleni pri max. zesileni... Ale na norm. poslech a pouzivani se hodi... Ten subwoofer nemam
Sou dreveny. A ja vymenil diodu ze zelene na modrou...
Na muj vkus sou slaby (ted sem byl tyden ve spolecnosti 60W tubyK vidění také byly nové dvoupásmové rekproduktory YST-M100 s bass boosterem a s aktivní servo technologií. Výstupní výkon 2x 20W. Na reproduktorech si můžete nastavit jak hloubky, tak výšky. Rovněž se dají připojit k již známému subwooferu YST-MSW10.
Naposledy upravil(a) honny dne sob 5. bře 2005, 22:44, celkem upraveno 1 x.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podle mě se malý + kvalitní nedá sloučit
Dvě malý bedýnky prostě nemůžou hrát dobře... plochý satelity ani zadarmo
Mě se líbí tyhle, protože to nejsou malý zmetci ICE - neskřípej zubama
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26800
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30458 tyhle se mi i libí
Jinak je jasná voba toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24935 Jsou sice 2.1 ale na to co to stojí a jak je to malý, tak hrajou perfektně!!!
Mě se líbí tyhle, protože to nejsou malý zmetci ICE - neskřípej zubama
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26800
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30458 tyhle se mi i libí
Jinak je jasná voba toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24935 Jsou sice 2.1 ale na to co to stojí a jak je to malý, tak hrajou perfektně!!!
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
v pocitacovejch obchodech se kvalitni bedny neprodavaj
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jenže Luk chce "bedny" k počítačiDon píše:v pocitacovejch obchodech se kvalitni bedny neprodavaj
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
bud chce zvuk nebo chrchlatka... pokud chrchlatka tak at si koupi prvni ktery uvidi... ty nejlevnejsi a nepremejsli... rek bych ze v tom notasu budou skoro stejne kvalitni takze je to jedno... nedavno jsem videl u rakosniku takovy ty na baterky za 150Kc tak treba ty
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Díky kluci za názory.většinu zde uváděných beden jsem viděl na CC a dumal jsem do kterých případně jít.Navíc mě fascinuje zde ochota lidí odpovědět a nebuzerovat lepší než na foru: http://4um.ocguru.cz/index.php
jak já bych to řekl lidi kteří mě tu vždy odpovídají i teď na mé přiblblé dotazy si vážím a jsem rád já se taky občas snažím pomoct pokuď vím.
Sice vám to nikomu nic nedá to díky ode mě-ale i tak díky.
PS:já právě ovažoval o těch tenoučkých překrásných satelitech genius/Teac ale už se asi nedělají pak o Ymaha ale taky nic.Nu,budu něco muset vybrat.Díky chlapy.
Jo dodatek-možná budu moc remcat ale ty MSI jsou pěkné ale ta cena-no UJDE ale MSI se nezaměřuje na pc-takže to u mě budí nedůvěru Logitech se sice na repro zaměřuje ale jsou nějak podezřele levné a u Logitechu se platí i zaz značku nejsou to krámy?Na webu jsem našel repro Sony ale ty ceny na to co to je to je docela špatný.
Zatím díky
jak já bych to řekl lidi kteří mě tu vždy odpovídají i teď na mé přiblblé dotazy si vážím a jsem rád já se taky občas snažím pomoct pokuď vím.
Sice vám to nikomu nic nedá to díky ode mě-ale i tak díky.
PS:já právě ovažoval o těch tenoučkých překrásných satelitech genius/Teac ale už se asi nedělají pak o Ymaha ale taky nic.Nu,budu něco muset vybrat.Díky chlapy.
Jo dodatek-možná budu moc remcat ale ty MSI jsou pěkné ale ta cena-no UJDE ale MSI se nezaměřuje na pc-takže to u mě budí nedůvěru Logitech se sice na repro zaměřuje ale jsou nějak podezřele levné a u Logitechu se platí i zaz značku nejsou to krámy?Na webu jsem našel repro Sony ale ty ceny na to co to je to je docela špatný.
Zatím díky
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Re:Don, kdybych chtěl největší krámy tak bych se tady kluků asi neptal.
Jinak vím že malé a případně i tenké repro nebude mít HIFI zvuk-spíše průměrný zvuk.
Další věcí je že se musím zastat své mašinky-notebooku Toshiby která má na notebook integrovány dosti dobré a překvapivě docela dost hlasité repráčky,které samozřejmě zní skresleně ale na notebook poměrně dost dobře.
Jinak vím že malé a případně i tenké repro nebude mít HIFI zvuk-spíše průměrný zvuk.
Další věcí je že se musím zastat své mašinky-notebooku Toshiby která má na notebook integrovány dosti dobré a překvapivě docela dost hlasité repráčky,které samozřejmě zní skresleně ale na notebook poměrně dost dobře.
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
to ja jen tak... je to proste defacto jednoLuk píše:Re:Don, kdybych chtěl největší krámy tak bych se tady kluků asi neptal.
- Luk
- Mírně pokročilý

-
- J X P
- Středně pokročilý

Mam osobni zkusenost s reproduktory Kinyo. Nejen, ze maji hezky design, ale maji i kvalitni provedeni a hraji celkem dobre (2+1) tak si projdi celou nabidku, treba se ti neco zalibi, vybiram napr. http://www.agen.cz/main.php?act=showtxt ... &catid=222
---
- Luk
- Mírně pokročilý

-
Re: J X P ,ano to máš pravdu Kinyo jsou hezké procházel jsem to na AGENU a mají pěkný design,ale nevěřil jsem kvalitě zpracování a pak zvuku a důvěryhodnosti ke firmě Kinyo.Jinak se mě líbily.Díky za info a za tip.Už o nich jsem uvažoval a asi začnu znova procházet web a možná po nich zauvažuju do hloubky-najdu na ně recenze.Ty cos vybral to byly jedny z těch Kinyo co se mě líbily.zatím díky a čau