sekani obrazu Radeon 9800 128bit 128DDR

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Postman
Nováček
Nováček

Postman-stale to same

Příspěvek od Postman »

Myslim, ze mam obdobny problem. Jen v mensim meritku. Ja to pozoruji jen kdyz se plazim ve Far Cry a pak trosiscku v R.B.Rally. Preinstaloval sem system a je to tam furt tak uz si s tim hlavu nelamu!:) Mozna se mi to jen zda....... 8)
Agaga
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agaga »

No tak uz vidim jenom jediny reseni - REKLAMACE :-D
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Reklamací nic nevyřešíš.....já bych to viděl spíš na software.....takže zkus najit na to Rally nejaky patche ...a uvidis jestli to pomuže nebo nejaky jiny ovladace na grafiku...

Nikdo ti to nevyreklamuje kvuli tomu že to na jedné hře nefunguje :(
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Postman-stale to same

Příspěvek od Mike.Ace »

Postman píše:Myslim, ze mam obdobny problem. Jen v mensim meritku. Ja to pozoruji jen kdyz se plazim ve Far Cry a pak trosiscku v R.B.Rally. Preinstaloval sem system a je to tam furt tak uz si s tim hlavu nelamu!:) Mozna se mi to jen zda....... 8)

Měl jsem ten samý problém, teda ještě ho mam, ale jen když hru minimalizuju do Woken. Vyřešil jsem ho částečně odinstalováním driverů na tiskárnu :))) Nesmějte se, ale je to tak. A zničením přebytečných aktualizací woken.

Jinak zkus např ve Windows mít 16bit plochu a hrát hry na 32bit, mělo by ti to je na 100% v pořádku bez trhání :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
mandarinka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mandarinka »

Problem VYRESEN, flashnul jsem na grafiku novy BIOS, primo z PRO verze, sekani zmizelo, na tech frekvencich to jede uplne v pohode bez artefaktu jak by taky ne kdyz 9800nonPRO a PRO jsou tytez karty jen ta nonPRO je podtaktovana oproti PRO a mozna jinsi casovani pameti? Jsem spokojen :-D :roll:
Athlon64 3000+ 1.8Ghz@2.15Ghz (aktivni C&C) s AC silencer 64 ultraTC; MSI K8N Neo2 plat. ; Transcend 512 DDR400 CL2.5 ; Sapphire Radeon 9800 128bit 128DDR 8pip @ 9800PRO(vc.biosu). + AC VGA silencer rev.3 + passivy na pametich CoolerMaster SAC-P01 ; 2x Seagate Baracuda 120GB 8MB cash ( Raid0 ); CDRW Plextor; DVD RW LG GSA-4163B; SB Audigy2 ZS; LCD 17" LG L1730S; Mouse LogitechMX500, Volant Log. WingmanFormulaForce GP, Zdroj 400W Chill Inovation CP-400P
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mandarinka píše:Problem VYRESEN, flashnul jsem na grafiku novy BIOS, primo z PRO verze, sekani zmizelo, na tech frekvencich to jede uplne v pohode bez artefaktu jak by taky ne kdyz 9800nonPRO a PRO jsou tytez karty jen ta nonPRO je podtaktovana oproti PRO a mozna jinsi casovani pameti? Jsem spokojen :-D :roll:
no tak vidíš ....stačilo si s tim trochu pohrát:-).....a nemusíš se srát s žadnou reklamací :D
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Me se tohle stavalo v Half-Life 2.. sel jsem, a najednou se mi pohled otocil uplne nahoru.. delalo to jen nekdy a vubec ne casto, takze jsem to nejak prezil.. Ale delalo to i kdyz jsem zformatoval disk.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
brin
Začátečník
Začátečník

reinstall winxp

Příspěvek od brin »

No, nevim jak vam, ale u me reinstalace nebyla nutna ani pri vymeny z GF4MX na radeona 9800SE... A to sem zaroven zmenil desku za asuse, kterej miva s radeonama problemy... Takze kdyz se wo wokna dobre starate tak neni problem...
Gregi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gregi »

Takže. Problém je na 90% v AGP. Mal som podobný problém. Niektoré drivery proste nefachčia správne s chipsetom. A niekedy sa to bije so starými :( . Odporúčam pozrieť nastavenie aktuálneho AGP na grafike. Je to tam v myslím v Smartgart záložke. Ak je tam (napr 8x) dať 4x a skúsiť reštart. Ak to pobeži už normál na 4x, tak to bolo ono. Definitívne sa to vyrieši (čo som ja skúšal) správným driverom pre Dosku a VGA. Tieto problémy ma zväčša VIA.
BQ Dark base 901, 5950X, MSI X470 Gaming Pro, 64 GB DDR4-2800/32, NV Palit 3090 24 GB, 1+2+4+16TB, Corsair HX1200i, Samsung 49" G95 + Samsung 32" 4k, 10G TX401, Asus Xonar DSX
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Gregi píše:Takže. Problém je na 90% v AGP. Mal som podobný problém. Niektoré drivery proste nefachčia správne s chipsetom. A niekedy sa to bije so starými :( . Odporúčam pozrieť nastavenie aktuálneho AGP na grafike. Je to tam v myslím v Smartgart záložke. Ak je tam (napr 8x) dať 4x a skúsiť reštart. Ak to pobeži už normál na 4x, tak to bolo ono. Definitívne sa to vyrieši (čo som ja skúšal) správným driverom pre Dosku a VGA. Tieto problémy ma zväčša VIA.
omg co to má bejt???tohle se už řešilo nekolikrát!!!viz FAQ
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“