LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Martin Veselý píše:A nevíte, jak zastavit armádu nemrtvých, protože mi dokážou nadělat pěknou paseku?
Ja tam dal Barloga. Ten si s nima pohral a bylo :twisted: :twisted: :twisted:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mas pravdu je dobra ale jak pise frostik tak nema rome total

Příspěvek od _raven_ »

Koren3 píše:Lotr je urcite nejlepsi strategie minulyho roku.Ani do ted nevysla lepsi. Skvelej pribeh, super grafika, dobrej zvuk proste vyborna hra. Mozna az vynde Red Alert 3 tak tato strtegie pujde na druhy misto.
ale všechny ty screenshoty obrovskejch armad jsem ve hře vůbec neviděl,zatímco v romu maš okolo 1500 mužů v jedné bitve v lotrovi nanejvýš okolo 600
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mam dotaz :-)

Jak ted hraju jen skirmish, tak mi trochu vadí, ze má človek command jen 200 a i vydelávání je dost slaby, vsechno trvá dlouho, furt se čeká :(

Zlepší se tohle postupne až človek vyhraje vic bitev nebo je to porad stejny??

V kampani se mi líbilo, ze ke konci uz měl človek vyšší command, nejakej ten násobek výroby a vše pekne odsejpalo, ve skirmishi bohužel ne :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

No naistaloval som si tuto hru. Paci sa mi.

//shadow: promazán dotaz ohledně warez verze :evil: . Na fóru se warez opravdu neřeší.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Sentenced píše:Mam dotaz :-)

Jak ted hraju jen skirmish, tak mi trochu vadí, ze má človek command jen 200 a i vydelávání je dost slaby, vsechno trvá dlouho, furt se čeká :(

Zlepší se tohle postupne až človek vyhraje vic bitev nebo je to porad stejny??

V kampani se mi líbilo, ze ke konci uz měl človek vyšší command, nejakej ten násobek výroby a vše pekne odsejpalo, ve skirmishi bohužel ne :(
Nemám to vyzkoušený ale prej to funguje

Kód: Vybrat vše

Jdi do adresáře s hrou a edituj INI.big, zmáčkni ctrl+f a napiš do tabulky GoodCommandPoints a zmáčkni najít. Potom změň hodnoty u všeho co se command points týče cca 20 řádek.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 Rider: Doufam, ze to byla poslední otazka tohodle typu co tu od tebe čtu - jinak to máš za kartu.... Warez se tu neřeší a to bys mohl vedet.

2Luks: Díky, o tomhle uz jsem neco četl. Me šlo spíš opravdu o to, jestli ti hra ve skirmish modu postupem času umozni komandovat větší grupu vojáků :) Ne to takhle "cheatovat"
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Neuvolní.....aspoň mě to nikdy neudělala :x V Multiplayeru to doooost vadilo :evil:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

To ini jsem editoval i pro kampan za zle (1000vs600 oproti puvodnim 500vs300) a chodilo to. Akorat je to trochu slozitejsi, protoze se tam jeste musi prejmenovat nejaky soubor, presne si to uz nepamatuju, ale samotna editace toho ini nestaci.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luks píše:Neuvolní.....aspoň mě to nikdy neudělala :x V Multiplayeru to doooost vadilo :evil:
Tak to je velká vada toho skirmish modu - zlaty Generals :( Protože bitva proti 3 je tim padem temer nemozna, kdyz ma človek tak malou armadu a jeste čeka sto let, než se mu neco vydelá :evil:

Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Ja viem ze sa tu warez neriesi.

Spytam sa inak. Da sa to hrat cez IP adresy? Treba na to program alebo je to niekde v hre?

PS: Myslim ze viacerych ludi bude tiez zaujimat ci sa to da hrat cez IP. Ako viem tak v hre sa cez IP adresy hrat neda.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Rider008 píše:Ja viem ze sa tu warez neriesi.

Spytam sa inak. Da sa to hrat cez IP adresy? Treba na to program alebo je to niekde v hre?

PS: Myslim ze viacerych ludi bude tiez zaujimat ci sa to da hrat cez IP. Ako viem tak v hre sa cez IP adresy hrat neda.
Jo to by se vážně hodilo :roll:
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Sentenced píše: Tak to je velká vada toho skirmish modu - zlaty Generals :( Protože bitva proti 3 je tim padem temer nemozna, kdyz ma človek tak malou armadu a jeste čeka sto let, než se mu neco vydelá :evil:
Tak proc nehrat za ty hezci ztvoreni :P? (skretaci!)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Po par hodinach hrania ma tato hra velmi chytila, v poslednej misii co som hral (nie posledna misia v hre) som zabil iba okolo 5 000 skretov.

Co je podla mna slusne. Pekne som ich s jazdcami nicil.Ale bolo ich tam ako maku.
Majk44
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majk44 »

dohral jsme .. supr hra. jen by mohla bejt delsi. cela ta hra je postavena na trech misich..
braneni ty pevnosti vv horach (sakra nevim jak se jmenuej..), pak braneni minas tirit, a utok na cerno branu. jinak v poho
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Mě se zdá tato hra strašně nevyvážená dobro má extrémně navrh. Jen si vemte Gandalfa s jeho kouzlama a stím světlem. Zabije tak každou jednotku zla např. Lurtze, Saruman a o Názgulech ani nemluvím klidně i dva najednou to je přece trochu nesmysl a Balrog by měl být tak za 10 bodů ať má zlo nějakou šanci :twisted: .
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Sebo píše: ať má zlo nějakou šanci :twisted: .
Ješte to tak :twisted:

copak nepamatuješ jak to bylo ve "skutečnosti" :oops: - zlé hordy se se zlou potázaly :) A dobre jim tak.

Ja si myslim, ze je to celkem vyvazeny - jednoznačna prevaha tam neni a hlavne hra za zlo je jen takovej bonus.

Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

Je za zlo tolko misii ako za dobro?
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Sentenced píše: Ja si myslim, ze je to celkem vyvazeny - jednoznačna prevaha tam neni a hlavne hra za zlo je jen takovej bonus.
Jo já taky fandím dobro, ale v multiplayeru hraju za zlo zdá se mi zajímavější a tam má dobro navrch.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Sentenced píše:Ja si myslim, ze je to celkem vyvazeny - jednoznačna prevaha tam neni a hlavne hra za zlo je jen takovej bonus.
Ja bych uvital vic hrdinu, za zlo mas jen dva (a s gandalfem nebo legolasem se stejne nemuzou srovnanvat) a to jeste jen v nekterych misich, coz je dost slabota. Sem doufal, ze tam bude i sam velkej sef a prd :(
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

To je fakt, hrdinove jsou schopny rozhodnout nejednu bitvu a zlo jich moc nemá :)

Me osobne tohle vubec nevadí :roll:, ale jsem zvedavej jak se to projeví v multiplayeru az to s kamošema poradne natrenujem. Zatim je to takovy otukávání a je to dost pomalý :( Myslim tim spád hry...

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“