Radeon 9200
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Banana
- Začátečník

-
- Rockin
- Nováček

-
vclab píše:Počítám že s minulou grafikou ti šla dát vyšší frekvence(máš LCD monitor nebo CRT a jaký?).V -zobrazení vlastnosti-nastavení-upřesnit-adaptér-zobrazit všechny režimy/ seti ukáže co?a v -zobrazení vlastnosti-nastavení-upřesnit-možnosti/ máš co zaškrtlé?
Normalni stara grafika Gforce mx + monitor CRT 15" (siemens/nixdorf), pri rozliseni 800x600 75Hz (i 1024x768 zvladne) - ted jsem dostal 9200 radeon. V moznostech zobrazeni rezimu (pro radeon) se mi ukaze refresh rate od 56 do 85Hz a i kdyz nastavim jakykoli rozliseni a refresh rate, mam tam stale 60Hz (coz je dost malo).
Ted jsem nekde cetl, ze je moznost "upalit" 15-ty pin u koupene VGA prodluzky, z toho duvodu, ze pres nej jede nejaky signal, ktery obsahuje prave informace o refresh ratu + nektere starsi monitory to nezvladnou - ??
- Rockin
- Nováček

-
Radeon 9200
Zdravim vsechny,
mam problem. Ziskal jsem tuhle kartu a po nainstalovani ovladacu atd. mi nedovoluje dat v rozliseni 800x600 vic jak 60Hz na refresh rate. Zkousel jsem i externi programy, ktere dokazi refresh rate zvysit, ale bohuzel to k nicemu nevedlo. Ma nekdo nejaky napad, co s tim?
Diky Rockin
P.S. System: windows 98SE
mam problem. Ziskal jsem tuhle kartu a po nainstalovani ovladacu atd. mi nedovoluje dat v rozliseni 800x600 vic jak 60Hz na refresh rate. Zkousel jsem i externi programy, ktere dokazi refresh rate zvysit, ale bohuzel to k nicemu nevedlo. Ma nekdo nejaky napad, co s tim?
Diky Rockin
P.S. System: windows 98SE
- Banana
- Začátečník

-