Pinnacle PCTV Stereo - problem
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Pinnacle PCTV Stereo - problem
Stereofonní televizní tuner bez rádia. Systém WinXP Corporation SP1.
Po spuštění softwaru vypadne error "Hardware Instalation Failed" - pak se nic nespustí, chvilku to šumí, přestane a nic víc...
Nevíte čim by to mohlo být?
Sestava: XP2000+, ECS K7S5A, 512/400, SB 1024live ...
Nepomohl reinstal softwatu ani změna pozice karty v pci.
Ve správci zařízení všechno ok, přiložené orig. ovladače nainstalovány
Po spuštění softwaru vypadne error "Hardware Instalation Failed" - pak se nic nespustí, chvilku to šumí, přestane a nic víc...
Nevíte čim by to mohlo být?
Sestava: XP2000+, ECS K7S5A, 512/400, SB 1024live ...
Nepomohl reinstal softwatu ani změna pozice karty v pci.
Ve správci zařízení všechno ok, přiložené orig. ovladače nainstalovány
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Modena
- Začátečník
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak už ASI vim, kde je kámen úrazu. Na bedně píšou, že k funkčnosti potřebuje DirectX 8.0 a vyšší. Jenže on má GeForce 4 MX440, který má jen dX 7.0
Jiná věc mě už nenapadá. Myslíte, že to fakt může bejt directama, nebo jsou to jenom takový ty tlachy výrobce?
Jiná věc mě už nenapadá. Myslíte, že to fakt může bejt directama, nebo jsou to jenom takový ty tlachy výrobce?
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
- cabman
- Středně pokročilý
Tak s tím directem nevím ale řekl bych že když instaluješ tu osmičku tak to pojede i přezto, že grafika jeho funkce nevyužije.
Já jsem měl PCTV ale s pro (má rádio) a asi dva roky jela ok. Nedávno se mi stalo že přestala úplně fungovat a to způsobem že windows odmítnou instalovat driwery a aplikace si také myslí že tam karta není. Takže po vyzkoušení všeho bad.
Skus pro zajímavost jiné aplikace i ovladače na přehrávání. I když já jsem zkusil spoustu a vrátil jsem se k orig. software.
A jukni na http://www.tvfreak.cz
Já jsem měl PCTV ale s pro (má rádio) a asi dva roky jela ok. Nedávno se mi stalo že přestala úplně fungovat a to způsobem že windows odmítnou instalovat driwery a aplikace si také myslí že tam karta není. Takže po vyzkoušení všeho bad.
Skus pro zajímavost jiné aplikace i ovladače na přehrávání. I když já jsem zkusil spoustu a vrátil jsem se k orig. software.
A jukni na http://www.tvfreak.cz
Naposledy upravil(a) cabman dne úte 22. bře 2005, 00:06, celkem upraveno 1 x.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme tam hodili novou grafiku R9550 s dX9 a pořád to samý
Dotáhnul jsem to domů, abych to vyzkoušel a je celá podivná. Originální software Pinnacle se mi po chvílí kousne až do fáze, kdy nejde ukončit, všechno brzdí, tak pomůže jenom hard restart
S jinym softem (FLY2000) běží jenom zvuk, obraz nic. Nikde nejde naladit ani jeden kanál... mrtvý ... ----> reklamace
Dotáhnul jsem to domů, abych to vyzkoušel a je celá podivná. Originální software Pinnacle se mi po chvílí kousne až do fáze, kdy nejde ukončit, všechno brzdí, tak pomůže jenom hard restart
S jinym softem (FLY2000) běží jenom zvuk, obraz nic. Nikde nejde naladit ani jeden kanál... mrtvý ... ----> reklamace
- JanoS
- Začátečník
Geniálne je vysielanie káblovky lebo sú programy ako v PAL-BG tak v PAL-DK /nikto si zrejme nedal prácu dať všetko do jednej normy/. Ale distribútor má na to prilořený soft na CD /aspoň ja som to mal pri PCTV Pro priložené spolu s češtinou/. Samozrejme potrebuješ mať inštalované DX9 /PCTV Pro 5.5, staršie verzie možno DX8/ ale to sa v prípade potreby doinštaluje počas install PCTV samo. Grafika ale samozrejme DX9 HW byť nemusí.Modena píše: A skusils zastrčit anténu ? (joke ! )
Teď vážně - mám ten tuner taky a bez problému ! Chytám přes kabel ! Nastavení je "geniální" v tom, že musím zvolit jako zemi instalace Germany (to prej díky těm podnosným z kabelu!). To byl snad jedinej problém, co jsem měl a od tý doby je v pohodě !
Lenovo T61p (2.4GHz, 4GB, 160GB 7200rpm, 250GB 5400rpm, 512MB FX-570M, 15.4"WUXGA, 9cell)
Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
Lenovo Advanced Mini Dock, L220x
SMC WGBR14-N, Back-UPS RS 1000
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Adamsquare
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Už se vzdávám...
PROSÍM všechny o radu. Potřebuji TV TUNER (i bez rádia) který bude na 100% fungovat v desce ECS K7S5A
protože pochybuji, že tuner je rozbitej, tudíž za všechno může ta stupidní deska
PROSÍM všechny o radu. Potřebuji TV TUNER (i bez rádia) který bude na 100% fungovat v desce ECS K7S5A
protože pochybuji, že tuner je rozbitej, tudíž za všechno může ta stupidní deska