R9550 eXtreme - chlazení

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
majty
Začátečník
Začátečník

R9550 eXtreme - chlazení

Příspěvek od majty »

pls kdo ma tuhle kartu, napište mi jaky tam je chlazeni ! chci ji koupit ale cet sem v jinym threadu ze tam je HROZNEJ SHIT....

//Edit by Paja: presunuto ze sekce ATI...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

já tuhle kartu mám a je tam docela velkej dobrej chladic.-)
..teda pokud si chces koupit Gecube
majty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od majty »

jo kazdopadne GeCube... ale psali tu ze pod tim chladicem je 2mm vrstva sra*ky a ze je to prej celkem na nic ... takze bych musel koupit nejspis silencra :?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

jo sračka tam je ......ale já jsem ten chladič sundal a dal jsem tam normalni stříbrnou pastu ....a tím se to chlazení o dost zlepšilo.....cca o 8 stupnu to kleslo....navic tedka tam mam tak kolem 40 stupnu na GPU,takže chlazení je uplně v pohode:-)))
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Mam taky extremku. Dneska sem tam naistaloval Silencer2, kterej ma medenou zakladnu i pres pameti a moznosti OC jsou temer stejny. Z toho usuzuju ze ten orig chladic, neni zas az tak spatnej. Hlavny vyhoda oproti puvodnimu je, ze teplo vyhazuje ven. To potrebuju, protoze muj Thounderbred na 2GHz (2000XP 166x12 1,55V) je za kazdej stupen celsia dolu vdecnej.

Predtim jsem jel na 490/310 , ted se silencerem 500/324. zkousel jsem i menit napeti, ale i tak to vic nelezlo.

Puvodni chladic je good
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

AlesShi píše:zkousel jsem i menit napeti, ale i tak to vic nelezlo.
Napetí čeho?
AGP slotu?-to ti totiž nepomůže
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

jj, napeti AGP slotu. Taky jsem to zjistil ze to nepomuze. To vis, najivne jsem si myslel, ze kdyz tam pustim vis stavy, pobezi rychlejc.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

AlesShi píše:jj, napeti AGP slotu. Taky jsem to zjistil ze to nepomuze. To vis, najivne jsem si myslel, ze kdyz tam pustim vis stavy, pobezi rychlejc.
Nekdy to sice pomuze trochu lepsi stabilite ale...

Ja sem udelal na moji grfice Vmod-proste sem tam pripajel dva potenciometry(podle navodu) a nyní mohu zvyšovat zvlášt napetí na GPU a na pametích. výkon se tím zvýšil o 8 procent.
ale brzo budu mít i waterblok na grafiku takže výkon pujde výš
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“