R9550 eXtreme - chlazení
Moderátor: morke
- majty
- Začátečník

R9550 eXtreme - chlazení
pls kdo ma tuhle kartu, napište mi jaky tam je chlazeni ! chci ji koupit ale cet sem v jinym threadu ze tam je HROZNEJ SHIT....
//Edit by Paja: presunuto ze sekce ATI...
//Edit by Paja: presunuto ze sekce ATI...
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- majty
- Začátečník

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam taky extremku. Dneska sem tam naistaloval Silencer2, kterej ma medenou zakladnu i pres pameti a moznosti OC jsou temer stejny. Z toho usuzuju ze ten orig chladic, neni zas az tak spatnej. Hlavny vyhoda oproti puvodnimu je, ze teplo vyhazuje ven. To potrebuju, protoze muj Thounderbred na 2GHz (2000XP 166x12 1,55V) je za kazdej stupen celsia dolu vdecnej.
Predtim jsem jel na 490/310 , ted se silencerem 500/324. zkousel jsem i menit napeti, ale i tak to vic nelezlo.
Puvodni chladic je good
Predtim jsem jel na 490/310 , ted se silencerem 500/324. zkousel jsem i menit napeti, ale i tak to vic nelezlo.
Puvodni chladic je good
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Nekdy to sice pomuze trochu lepsi stabilite ale...AlesShi píše:jj, napeti AGP slotu. Taky jsem to zjistil ze to nepomuze. To vis, najivne jsem si myslel, ze kdyz tam pustim vis stavy, pobezi rychlejc.
Ja sem udelal na moji grfice Vmod-proste sem tam pripajel dva potenciometry(podle navodu) a nyní mohu zvyšovat zvlášt napetí na GPU a na pametích. výkon se tím zvýšil o 8 procent.
ale brzo budu mít i waterblok na grafiku takže výkon pujde výš