Live BIOS - update za plného provozu u MSI

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

Axis píše:EDIT:\\ Jasne, az teraz ma to napadlo, ze si to moze Live update , nahrat najskor cele , a az potom flashovat :oops:
jasne, tak to aj robi, to robi aj ked updatuje ovladace, alebo msi ultility ci firmware na mechanikach
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Axis píše:Neveril by som tomu, a co ked vam padne pripojenie? :cry: Ja mam dial-up (neukamentuje ma,inac sa tu kde byvam neda pripojit), a kebyze mi padlo pripojenie pocas flashovania?

EDIT:\\ Jasne, az teraz ma to napadlo, ze si to moze Live update , nahrat najskor cele , a az potom flashovat :oops:
No samozřejmě, že si to stáhne a pak flashuje... :roll: Umíš si představit , jaký by to bylo, flashovat online ? :lol: :lol:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

TomV píše: No samozřejmě, že si to stáhne a pak flashuje... :roll: Umíš si představit , jaký by to bylo, flashovat online ? :lol: :lol:
Bylo by to přinejmeším hodně dobrodružné :lol:
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
RickM
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RickM »

Chlapy, takhle mám jednu desku pro s.A doma v krabici... Tak nějak sem špatně flešnul bios, možná byl i špatnej, no až sem s tím nedokázal nic udělat...píše Rom checksum error.. napadá vás něco co s tím? Desku sem koupil novou, ale kdyby ta stará fachčila, byl bych rád, sice je to nějakej shit, ale je tam integrovaná grafika a fakt byla dost bezproblémová a tak je jí docela škoda....
bloksic
Nováček
Nováček

Příspěvek od bloksic »

chci stáhnout msi live update, ale z MSI to stáhnout nejde
bloksic
Nováček
Nováček

Příspěvek od bloksic »

jo už je to vpohodě :)
adres
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

msi

Příspěvek od adres »

Chtel jem upgrade biosu na me desce a nejak mi to neslo!(MSI 845E Max MS-6566E) V pohode jsem jem stahnul novy bios z Live msi na disketu pri restartu diketa nabutovala v poho,ale kdyz prislo na flash biosu tak to ukazalo eror.... :cry: :cry:
Intel P4 Northwood 2,4 GHz @ 2766 MHz,MSI 845E Max MS-6566E, 2x 512MB PC2700 ,NVIDIA GeForce4 Ti 4200 64 MB,Seagate Barracuda 80GB ,SONY CD-RW CRX210E,Teac DV-W516GA, WinXp Pro sp2
J@m3s!
Nováček
Nováček

Příspěvek od J@m3s! »

Mám dotat, proč když dám MSI LIVE update tak tam mám možnost flashnout pouze v DOS modu, a ja bych chtel Windows mod!!

(mám MSI KT4V, WIN Xp)
adres
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adres »

J@m3s! píše:Mám dotat, proč když dám MSI LIVE update tak tam mám možnost flashnout pouze v DOS modu, a ja bych chtel Windows mod!!

(mám MSI KT4V, WIN Xp)
To nejde ponevac musis nabutovat z diskety a v biosu povolit flash cmos :roll:
Intel P4 Northwood 2,4 GHz @ 2766 MHz,MSI 845E Max MS-6566E, 2x 512MB PC2700 ,NVIDIA GeForce4 Ti 4200 64 MB,Seagate Barracuda 80GB ,SONY CD-RW CRX210E,Teac DV-W516GA, WinXp Pro sp2
romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romco »

MSI Live Update,, žiaden problém.
Priamo vo windows, nemusím už robiť disketku, prebootnuť, sqelé.
Stačí len jeden reštart a taktiež sa dá mnoho vecí nastaviť.
Naposledy upravil(a) romco dne pát 11. bře 2005, 08:39, celkem upraveno 1 x.
adres
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adres »

romco píše:MSI Live Update,, žiaden problém.
Primo vo windows, nemusím už robiť disketku, prebootnuť, sqelé.
Ano to je pravda,ale prehrati biosu z windouws nejde.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Zlatej DOS na takovýto věci. :roll:
romco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romco »

adres píše:
romco píše:MSI Live Update,, žiaden problém.
Primo vo windows, nemusím už robiť disketku, prebootnuť, sqelé.
Ano to je pravda,ale prehrati biosu z windouws nejde.
Čo myslíš pod slovom prehrati ?
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“