Jak připojit víc větráků???

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
hpitra
Nováček
Nováček

Jak připojit víc větráků???

Příspěvek od hpitra »

Zdarec mam takovy problem potřebuji připojit tři fany do meho case, ale když to udělam tak mi počak buď vubec nenajede s hlaškou:No hdd a no bios instaled a nebo když najede tak po chvily zatížení třeba u NFU2 spadne s modrou obrazovkou a restartuje se a apk hlasí: systém byl obnoven po závažné chybě. Nevím čím to je s jedním větrákem to jede. ještě něco možna je to zdrojem protože když připojim grafiku s vlastním napájením ze zdroje tak se pc u nápisu Windows XP s běhající modrou čarkou sekne a na modré čárce udělá barevné obrazce a pak se zatrhne. U grafiky napajene přes desku to jede... Prosim poraďte diky ma sestava: Via K8T80Pro, amd athlon 64 3500+, 9800SE a 9600XT, 2x 256MB, 120GB seagate. 6adné chlazení navíc(zatím)!!!!!!!!!!
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

To vypada opravdu na zdroj. Jeste muzes vyzkouset pripojit ty vetraky ne primo na desku ale pres molex-dmi redukci (da se poridit za 15Kc)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
hpitra
Nováček
Nováček

a kde???

Příspěvek od hpitra »

Kde jsi ji viděl za 15 Kč??????? Dik ale ja mam redukci molex na 3 pin a taky to děla to same akorat to nepada hnet ale az po pulhodinovém zatížení!! Mam ji za 56 Kč
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

budes ,usiet vymenit zdroj, aky mas teraz zdroj? Napis kolko Wattovy a znacku
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

amd athlon 64 3500+, 9800SE a 9600XT :? :? :?
tak ktora?
s kazdou to robi?
hpitra
Nováček
Nováček

zdroj

Příspěvek od hpitra »

mam 400W s 12cm větřákem a funguje to s 9600XT která je napájená přes desku a nefunguje to s 9800SE která je napájena ze zdroje.Ještě nedávno to jelo (pc bylo koupeno s touhle kartou). Dneska zdroj asi zkusim vyměnit za jinou 400W nebo to aspoň zkusim a od někoho si ho pučim.Jo a jak jsem psal nahoře tak ta 9800SE u prvni věci co musi zobrazit grafika coz je nápis windows XP s běhající modrou čárkou se sekne a uděla na ěhající čárce vadný pixely. A pak už to mužu jenom vypnout a vyměnit!!!!!
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

znacka zdroje?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
hpitra
Nováček
Nováček

znacka

Příspěvek od hpitra »

Znacka je Euro Case
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

tak to bude zdroj EC je osvědčený problem
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

S tímhle sem měl taky problém... rovnoměrně to zapoj po molexkách...
Můj 400W taky padal ale pak sem to pořádně rozhodil a je to v pohodě :wink: ... stačí v tom nemít bugr... jo a k těm redukcím či co... správnej tuningář si to vyrobí sám a zadarmo ne?! 8-) teda já to tak mám a jedu :-D ... na mí větráčky se mrkni v odkazu v podpisu :wink:
už není :(
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

jste si tak jistí? to musi ten zdroj urvat, nemuze byt problem v te 9800SE, když ani nezobrazí logo? preci nemuze brat o tolik , aby to padalo i pri najizdeni win....leda ze by ten zdroj odcházel
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

S tou grafkou nevim... jestli není ten zdroj moc vytíženej... ale nějakou jinou grafku by nebylo od věci skusit :wink: ... je pravda, že mě to padalo až při zvýšený zátěži (FAR CRY 8-) )
už není :(
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“