Jak na VIVO u Sapphire 9550 ??

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Haski
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak na VIVO u Sapphire 9550 ??

Příspěvek od Haski »

Dostala se mi pod ruku karta s funkci VIVO. Ovsem nedokazu jej spustit pres MMC9.03. Tedy spustim TV a diagnostika nahlasi ze chybi neco jako grafika driver Radeon, pritom na zalozce Video, je Video-in nastaven.

Ovladace jsem intaloval podle www.ati.com.
Funguje VIVO pres MMC vubec nebo se ma pouzit jiny grabovaci program??

PC Duron 650 (zkouseno i pres Athlon 1700+), Asus KT600, 256MB DDR400

Dekuji za odpovedi.
Haski
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haski »

Nerikejte, ze tu nikdo nema VIVO. Chtel bych nahravat z kamery do PC a pres MMC a zalozku TV mi to proste nejde...tedy TV se ani nespusti.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

1) je třeba mít nainstalovaný WDM ovladače (to asi máš, jsou součástí balíku ovladačů Catalyst) - to jen tak pro pořádek

2) zkus VirtualDub, jestli půjde nahrávat přes něj
ignorelist: kremrole a dezoláti
Martyd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Martyd »

Ani mě nejde Video-in na ATI Saphire radeon 9550 vivo. skoušel jsem přes s-video i kompozitní ale ve všech programech co sem zkoušel(Movie maker, nějakej program v Neru6, Ulead Video studio 8), ale vždycky se objeví jen černo s občasnými čárami. prosím o radu. díky
:old6:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Problém by mohl být ve špatně nastavené normě video vstupu, jestli máš winXP tak se na to zkus mrknout přes windows movie maker - nastavit PAL
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Martyd
Nováček
Nováček

Příspěvek od Martyd »

Pal jsem zkoušel, ale stále nic. pořád jenom černo s pruhama, skoušel sem to s TV, 2 videa ale nic. schválně sem si instaloval i win98 ale uplně to samy.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“