Kupil som si tento chladic a prave sa snazim prist na to ako ho nasadit na dosku MSI K8N Neo4. Ide o to ze nedolieha celou plochou na procesor - je to normalne?. asi 2mm procesora su mimo chladica. Ma ale pocit ze Athlony64 maju rozptylovac tepla na jadre, takze predpokladam ze by to asi nemalo vadit? alebo ano? alebo som blbec ktory nedokaze ani primontovat taku jednoduchu vec
Pomoc so zalozenim chladica Thermaltake Silent Tower
Moderátor: morke
- paoju
- Nováček

-
Instalacia na MSI Neo4
Ahoj
Kupil som si tento chladic a prave sa snazim prist na to ako ho nasadit na dosku MSI K8N Neo4. Ide o to ze nedolieha celou plochou na procesor - je to normalne?. asi 2mm procesora su mimo chladica. Ma ale pocit ze Athlony64 maju rozptylovac tepla na jadre, takze predpokladam ze by to asi nemalo vadit? alebo ano? alebo som blbec ktory nedokaze ani primontovat taku jednoduchu vec
? dik za kazdu radu
- Rider008
- Začátečník

- Marcelino
- Začátečník

-
tak, tak -si otocenie to skontroluj... ja osobne ho mam na XP1700+@2400+ ale iba pasiv - odsavanie horuceho vzduchu zabezpecuje vetrak v zdroji + 80-ka vetrak na 5V na zadnej stene pod zdrojom.Rider008 píše:no podla mna by mal doliehat na procesor OK, nemas nahodou chladic naopak???
Nedal si ho opacne tam kde je to na jednej strane uzke zo spodku ma ist k soketu. Navod je k tomu dodavany podla mna velmi zretelny a jednoznacny.
Ak vies tak posli FOTO.
inak neviem, ale v tom navode je krasne rozkleslene ako to namontovat - fakt ja pre blbych a je tam nakreslena aj ta tvrda plastova podlozka
Asus K8V-XE; Sempron64 2800+@2GHz; pasiv Tt SilentTower, 2x512MB DDR400; MSI X1950Pro Pasiv; WD SE16 250GB SATAII stiseny v Scythe SQD-1000; Teac DV516D; Teac W552; DVDRW Samsung183A Sata, SeasonicS12 380W, Noctua NF-S12@5V, Eizo L568;...
- paoju
- Nováček

-
Instalacia chladica
Ahoj
takze moje fotos
http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=347
nepride mi to zle otocene (aspon podla navodu to ma byt o 90 stupnov otocene oproti AthlonXP) Mrknite hlavne ako precnieva procesor (foto 3 a 4)
takze moje fotos
http://forum.pctuning.cz/gallery/thumbn ... ?album=347
nepride mi to zle otocene (aspon podla navodu to ma byt o 90 stupnov otocene oproti AthlonXP) Mrknite hlavne ako precnieva procesor (foto 3 a 4)
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak se pořádně podívejte na tuto fotku http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... =347&pos=2, ten chladič je na soketu o 180° otočenej!!! Otoč ho o 180° - obrázek v návodu str. 04, položka 10. pořádně se na to podívej.
- Rider008
- Začátečník

- paoju
- Nováček

-
Nesedi to ani tak
AhojRider008 píše:Mas to o 180° zle, tak ako napisal Stepan. Otoc to o 180° a posli foto.Potom by to uz malo sediet.
Ja som s tou podlozkou ciernou (mylar) - mal problem ten ze som nevedel ktorou stranou kde lebo jedna strana je drsna a ta druha je uplne haldka.
Ale nejak som to tam dal. Dufam ze dobre.
dik za komentare - podla navodu sa mi zda ze je otoceny dobre ventilator ma byt smerom k pametovy slotom. Ale skusil som ho otocit a stale mi chybaju odhadom asi 2mm k tomu aby bol plne prekryty chladicom
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: