Sluchadla Maxxtro
Moderátor: CageJ
- schinach
- Začátečník

-
Sluchadla Maxxtro
Cuz lidi neznate nekdo tyhle sluchadla ? Zajima me jestli jsou v poho mam doma Speed link triton a v celku mi staci.
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44909
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44909
- Maxtor
- Začátečník

-
neznam je, ale maji hodne nizkou citlivost, takze nebudou hrat nejak extreme nahlas... tzn. brzo budou skreslovat a budou sumet... Malo vysek takze budou zahuhlany...
Navic jsou vibracni, a tak se ni cemu divit, ze za tyhle penize se holt nekde muselo ubrat...
Ty parametry jsou tak nizko, ze si myslim, ze budou hrozny.... a za ty penize asi ani jiny bejt nemuzou...
Navic jsou vibracni, a tak se ni cemu divit, ze za tyhle penize se holt nekde muselo ubrat...
Ty parametry jsou tak nizko, ze si myslim, ze budou hrozny.... a za ty penize asi ani jiny bejt nemuzou...
- schinach
- Začátečník

-
- Maxtor
- Začátečník

-
Nemyslim to nejak zle... jen ses ptal co si o nich myslim... a myslim si, ze to bude shit nejvetsi..
Ale jak jsem uz psal, v tyhle cenovy relaci asi nic jinyho nenajdes... Headsety obecne jsou draha vec.. a za levny penize nic takovyho co by se dalo poslouchat nenajdes... je to jakobys rikal: "poradte mi kde muzu vymenit moji felicii za porsche a jeste mi doplatej.."
Pokud to chces napr. na CS, tak neni co resit, tam nejakou vysokou qalitu nepotrebujes, ale na nic jinyho ti ty sluchatka nebudou, no... Hledat velky uzavreny musle s mikrofonem, znamena mit v kapse 2000,- a vic... s tim proste nic nenadelas...
Takze jak rikam, na CS klido.. ale na muziku a bezny pouzivani ee...
Ale jak jsem uz psal, v tyhle cenovy relaci asi nic jinyho nenajdes... Headsety obecne jsou draha vec.. a za levny penize nic takovyho co by se dalo poslouchat nenajdes... je to jakobys rikal: "poradte mi kde muzu vymenit moji felicii za porsche a jeste mi doplatej.."
Pokud to chces napr. na CS, tak neni co resit, tam nejakou vysokou qalitu nepotrebujes, ale na nic jinyho ti ty sluchatka nebudou, no... Hledat velky uzavreny musle s mikrofonem, znamena mit v kapse 2000,- a vic... s tim proste nic nenadelas...
Takze jak rikam, na CS klido.. ale na muziku a bezny pouzivani ee...
- schinach
- Začátečník

-
- Maxtor
- Začátečník

-
No brouzdal jsem po netu a parametry tech tritonu jsem nikde nenasel.. ale rek bych, ze velky rozdily mezi nima nebudou....
Podle me to bude prakticky to samy...
Pokud to beres jako upgrade na lepsi luchatka, tak se na to vykasli... nic lepsiho tim neziskas...
To si spise pockej a casem si kup neco poradnyho....
Podle me to bude prakticky to samy...
Pokud to beres jako upgrade na lepsi luchatka, tak se na to vykasli... nic lepsiho tim neziskas...
To si spise pockej a casem si kup neco poradnyho....
- Fly
- Nováček

Taky něco k tomu řeknu
Já jsem měl sluchátka Maxxtro s mikrofonem (označení nevím, ale byly uzavřené a nestály ani 300). A docela mě překvapily, velice dobře na muziku a ve hrách mi to taky neznělo špatně. Potom sem si je nechtě rozšlápl, ale už jsem je nesehnal. Tak jsem vzal co byly - Genius HP04V (taky uzavřené a s mikrofonem i vibracemi). A porovnání? Geniusky jim nesahají ani po paty. Aby trochu hrály, tak je musím pořádně osolit a vibrace mě taky nějak moc nenadchly. Takže když tady někdo řekne, že jsou to úplné schity, tak si myslím svoje. Za ty prachy jsou dobré až dost. A komu nestačí, ať si koupí kossky za dva táci.
AMD 3500+, Asus A8V Deluxe, 2x512 MB DDR 400MHz Transcend, Gigabyte X800Pro, 120GB Seagate SATA, 80GB Seagate šuplík, Audigy 2 ZS, Thermaltake 480W
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fly
- Nováček

No a možná právě proto to vůbec nehraje good...basy šly asi na vandr. Když chci poslouchat nějaký film, tak to musím ohulit téměř na max, abych z toho něco měl. Takže pro ostatní rada -> nebrat!!!!
AMD 3500+, Asus A8V Deluxe, 2x512 MB DDR 400MHz Transcend, Gigabyte X800Pro, 120GB Seagate SATA, 80GB Seagate šuplík, Audigy 2 ZS, Thermaltake 480W
- preco
- Nováček

-
Rada znie nasetrit na lepsie.
Pre gaming su vhodne Philips SBC-HP200 - su lacne 
Koss UR-19 alebo KSC-75.
Sennheiser - okrem HD433 mas slobodny vyber.
Ked si ochotny objednavat cez internet mozes spoza hranic ziskat ozajstne sperky...
Takze: Na take lajno neutracaj. Ziadne Maxxtro prosim.
Koss UR-19 alebo KSC-75.
Sennheiser - okrem HD433 mas slobodny vyber.
Ked si ochotny objednavat cez internet mozes spoza hranic ziskat ozajstne sperky...
Takze: Na take lajno neutracaj. Ziadne Maxxtro prosim.
- miuan
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem si ty maxxtra objendnal z obchod.cz a dosli mi uplne stejne ale od gembirdu. co k nim muzu rict?
- opravdu nemaji vysky,coz mi vadi nejvic (na hudbu to opravdu neni)
- hlasitost nic moc
- ta krabicka na baterky pro vybrace me otravuje (bud si ji nekam pripnout, ale to je kompikace kdyz chci odejit od kompu tak nez to zas zdelam, nebo to necham na stole a kdyz se nejak pohnu tak mi spadne do klina a skubne za kabel a tim padem se sluchatkama... )
+ sou prijemne na usi a neboli z nich hlava ani po 4-5hodinach "poslechu" vic sem nezkousel...
- opravdu nemaji vysky,coz mi vadi nejvic (na hudbu to opravdu neni)
- hlasitost nic moc
- ta krabicka na baterky pro vybrace me otravuje (bud si ji nekam pripnout, ale to je kompikace kdyz chci odejit od kompu tak nez to zas zdelam, nebo to necham na stole a kdyz se nejak pohnu tak mi spadne do klina a skubne za kabel a tim padem se sluchatkama... )
+ sou prijemne na usi a neboli z nich hlava ani po 4-5hodinach "poslechu" vic sem nezkousel...
AMD Athlon64 3200+@2500Mhz, DFI LanpartyUT NF4 Utra-D, Zalman 7000B AllCu Led, 512MB DDR400@DDR460(A-Data),..
a proti nim hrajou desne. Jedina vyhoda je ten mikrak ale asi udelam ze svych Philipsu Sluchtka s mikrakem