Dobrý den,
jde někde sehnat porovnání tiskáren v nákladech na tisk. Scháním modernější alternativu tisku za za starou jehličkovou tiskárnu do malé firmy mého táty. Tiskne zhruba 500 listů A4 měsíčně černobíle (faktury).Nikde jsem zatím neobjevil takové testy, kde by bylo napsáno např: pořizovací cena tiskárny - náklady na tisk jedné A4 atd. Poradí mi někdo? Děkuji
P.S. pořizovací cena do 5000,-
Jakou vybrat tiskárnu?
- Petr Hráček
- Nováček

-
- Staňour
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou vybrat tiskárnu?
Petr Hráček píše:Dobrý den,
jde někde sehnat porovnání tiskáren v nákladech na tisk. Scháním modernější alternativu tisku za za starou jehličkovou tiskárnu do malé firmy mého táty. Tiskne zhruba 500 listů A4 měsíčně černobíle (faktury).Nikde jsem zatím neobjevil takové testy, kde by bylo napsáno např: pořizovací cena tiskárny - náklady na tisk jedné A4 atd. Poradí mi někdo? Děkuji
P.S. pořizovací cena do 5000,-
pokud je nenáročný -netiskne fotky a nejde mu moc o rychlost tisku, tak mu v podstatě stačí nejlevnější tiskárny bud HP, nebo Canon. Pak koupit refilsadu a jen plnit inkoustem, až dojde. Plní se to úplně primitivně (všechy kazety nejlevnějších Canon i HP mají houbičky.) Náklady na tisk jsou pak velmi přijatelné, ale pořád budou vyšší, než u jehličkové.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen

-
...po jehlickovkach jsi chtel urcite napsatICE píše:nejlevnejsi tisk maj laserovky...
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak ihlickova tlaciaren stale odvedie na tieto uceli dobru pracu....... tiez stale mame na firme ako ihlickovu + laserovku HP .......
Najhorsie je dnes relatyvne vacsie kupne naklady na ihlickovu tlaciaren
.... buhate to vsak vynahradia naklady na tlac ( pasky su naozaj enermne lacne.... ) .....
Najhorsie je dnes relatyvne vacsie kupne naklady na ihlickovu tlaciaren
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163