Jakou vybrat tiskárnu?

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Petr Hráček
Nováček
Nováček

Jakou vybrat tiskárnu?

Příspěvek od Petr Hráček »

Dobrý den,
jde někde sehnat porovnání tiskáren v nákladech na tisk. Scháním modernější alternativu tisku za za starou jehličkovou tiskárnu do malé firmy mého táty. Tiskne zhruba 500 listů A4 měsíčně černobíle (faktury).Nikde jsem zatím neobjevil takové testy, kde by bylo napsáno např: pořizovací cena tiskárny - náklady na tisk jedné A4 atd. Poradí mi někdo? Děkuji
P.S. pořizovací cena do 5000,-
Staňour
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou vybrat tiskárnu?

Příspěvek od Staňour »

Petr Hráček píše:Dobrý den,
jde někde sehnat porovnání tiskáren v nákladech na tisk. Scháním modernější alternativu tisku za za starou jehličkovou tiskárnu do malé firmy mého táty. Tiskne zhruba 500 listů A4 měsíčně černobíle (faktury).Nikde jsem zatím neobjevil takové testy, kde by bylo napsáno např: pořizovací cena tiskárny - náklady na tisk jedné A4 atd. Poradí mi někdo? Děkuji
P.S. pořizovací cena do 5000,-

pokud je nenáročný -netiskne fotky a nejde mu moc o rychlost tisku, tak mu v podstatě stačí nejlevnější tiskárny bud HP, nebo Canon. Pak koupit refilsadu a jen plnit inkoustem, až dojde. Plní se to úplně primitivně (všechy kazety nejlevnějších Canon i HP mají houbičky.) Náklady na tisk jsou pak velmi přijatelné, ale pořád budou vyšší, než u jehličkové.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nejlevnejsi tisk maj laserovky... :wink:
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

ICE píše:nejlevnejsi tisk maj laserovky... :wink:
...po jehlickovkach jsi chtel urcite napsat :-) S paskou za 90Kc se tezko soutezi. Pokud odejde hlava tak to je vetsi problem ale porad je reseni levnejsi nez treba novy buben pro laserovku. Pokud nevadi hluk, pomalost a slaba kvalita tisku tak bych na jehlickovce zustal. Da se poridit i nova jehlickovka ale ty jsou hodne drahe.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Presne tak ihlickova tlaciaren stale odvedie na tieto uceli dobru pracu....... tiez stale mame na firme ako ihlickovu + laserovku HP .......
Najhorsie je dnes relatyvne vacsie kupne naklady na ihlickovu tlaciaren :( .... buhate to vsak vynahradia naklady na tlac ( pasky su naozaj enermne lacne.... ) .....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“