Samsung 710T a nefunkční pivot

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
V. Nová
Nováček
Nováček

Samsung 710T a nefunkční pivot

Příspěvek od V. Nová »

Chci se zeptat uživatelů 710T zda jim bez problému funguje PivotPro ver. 7.61. Po instalaci pivota se Win XP sekne a jde spustit až po uvedení do předchozího stavu kdy byl funkční. Vypíše se hlášení o chybné instalaci a výzvě k reinstalaci, která je však neúspěšná.
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

Stiahni si najnovsiu verziu
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD
sleepise
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sleepise »

nefunguje mi program magic tune. nainstaloval som vsetko podla manualu a mi to vypisuje ze
this version of magic tune is not supported with the attached display. contact the manufacturer for additional information
Neviem co stym. prosim poradte
Asus P5K PRO, Intel E2160, 2x1GB ADATA PC 6400 CL5, ATI RADEON HD2600PRO OC DDR3, WD 160GB SATAII 8MB CACHE, LG 62N DWDRW, WIRI TOPCOM SKYCER 4001g, SAMSUNG SYNCMASTER 710T, MX1000LASER, CHICONY BEZDRAT KEYBOARD
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

S pivotem jsem taky vzdycky bojoval... problemy jsem s nim mel porad... Pak se objevily v nVidia ovladacich pivot funkce a mam klid...
Jestli mas nVidia kartu, tak je to v ovladacich... v nastaveni ovladacu by mela byt polozka orientace zobrazeni.....
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“