Celeron M - cache disabled....???

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Celeron M - cache disabled....???

Příspěvek od random »

Nedavno som predaval nejake HP nx9020 ..., ktory ma Celeron M .... co ma vsak prekvapilo ze vsetky dignosticke programi hlasili ze nieje pritomna ziadna L2 cache .... :? .... CPUMSR hlasilo ze cache je vypnuta......
Je to dovod na reklamaciu....? Pripadne ako je mozne tuto cache aktivovat...?
Na vykone NB sa dost dost negativne prejavuje..... :(
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

seš si uplne jistej, ze ta cache byla opravdu deaktivovaná a ne že jen ty diag. programy špatne hlasily :? U novejších dothanů apod. se to stava celkem často, ze starší diag. program tu cache nevidí.

Jestli je to ale jak píšeš, ze to bylo i vykonove na první pohled poznat, tak bude nekde zrada.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

ja by som skusil este upgrade boisu(ale to ta predpokladam ze uz napadlo)
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Diagnosticke programi mam najnovsie ( naviac nepouzivam 1..., ale niekolko.... a hlasia to vsetky...., naviac je to dost citelne na samotnom vykone ) ...... BIOS tam je najnovsi.... ( a vnom sa neda nastavit skoro uplne nic..... ) .....
Takze uz to vobec nechapem.... :?
Asi to budem posielat na reklamaciu.... nieco taketo som naozaj este nevidel....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já odpálenou cache videl jenom jednou a to na Athlonu XP, kterej po OC nejak nevydržel a stal se z neho duron :-) Jeden nejmenovany moderator by o tom mohl vypravet :-)

Po vyřešení problemu tady pls napiš o co šlo - jestli opravdu vyrobní vada a reklamace nebo v čem to bylo. Přeci jenom se to moc nevidí. Díky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Asi to uzavriem reklamaciou..... aj technik s velkoskladu povedal ze podobna vada nieje zrovna bezna..... kde je na 100% chyba to asi len tasko zistim.... :( ... rozoberat NB zrovna nebudem... takze poradit s problemom si bude musiet reklamacne oddelenie..... :)
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“