Problem pri prihlasovani do WinXP Pro SP2

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Banana
Začátečník
Začátečník

Problem pri prihlasovani do WinXP Pro SP2

Příspěvek od Banana »

problem (1)
Pri spusteni PC mi pri nacitani WinXP Pro SP2 naskoci: Přihlášení k systému Windows,
jenze driv mito najelo do Windows bez nejakeho ptani.
Dale kdyz zmacknu Ctrl+Alt+Del tak mi naskoci: Zabezpečení systému Windows,
jenze ja sem to mel nastavene driv ze po zmacknuti Ctrl+Alt+Del tak mi naskocilo: Spravce úloh.
Zkousel jsem prolezt: Uživatelské účty (i control userpasswords2) a Profily uživatelů, jenze tam jsem nenasel nic co by se zmenilo.
Nic jsem ve Win nastaveni nepredelaval a ani nikdo jiny.Nevite jak na to?

problem (2)
Mam ve IE6 Google toolbar a chci se ho zbavit ale nejde odinstalovat pres: Přidat nebo odebrat programy, (kliknu a nic se nedeje) zakazal jsem ho v nastaveni IE6 ale furt semi nechce odinstalovat.
Borg2of3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg2of3 »

problem 2:
dej vyhledavat v programu regedit.exe (muzes spustit z nabidky start>spustit) ten Google toolbar. Vsechny klice ktere s nim bezprostredne souviseji proste smazej. Pak restartni.. a dej vyhledat vsechny soubory Google toolbar na disku.. a ty taky smazej.
problem 1:
otevri spravu pocitace ( ze spustit se tam da dostat pres tohle "mmc.exe c:\windows\System32\compmgmt.msc" , nebo v ovladacich panelech). Pak vyber mistni uzivatele a skupiny > uzivatele> a tam se podivej jestli se ti tam nenasral nejakej ucet kterej tam nema co delat. Me se totiz jednou stalo, ze me nekdo hacknul.. a pridal mi tam novej ucet. A pak se mi taky nechteli win prihlasit bez optani. Ale to asi nebude tvuj problem.

S tim ctrl+alt+del netusim... myslel jsem, ze to nekde najdu.. ale nenasel
My jsme borg. Budete asimilováni!
AMD Athlon II X4 631, Sapphire HD 6570 Ultimate 1GB DDR3, Asus F1A75-M PRO - AMD A75, Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1866, SSD OCZ Vertex 3 - 60GB, WD Green 500GB, OCZ zdroj ZS Series 550W 80 PLUS Bronze, CoolerMaster Hyper TX3, Sweex LW322 Wi-fi síťová karta PCI, CoolerMaster Elite 343 (RC-343-KKN1), Samsung SH-222AB SATA, Čtečka karet I-BOX 62w1 + USB, Microsoft Windows 7 Home Premium CZ 64bit OEM, Logitech Wireless Desktop MK320 CZ, Philips 246EL2SBH - LCD monitor 24"
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

bohuzel stale nic :sad:
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Do start->spustit napište control userpasswords2.
1. V tomto panelu se jen zruší checkbox s přihlášením s heslem.
2. Dá se použít a zadá se uživatel pod kterým se chcete automaticky přihlašovat.
3. A je to po restaru se to přihlásí samo na určeného uživatele.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“