Rád bych využíval vypnutí počítače přes síť (Windows XP Pro, 2 počítače na síti), ale nedaří se mi nastavit oprávnění. Vždy když chci změnit něco v místním zásadách zabezpečení - přiřazení uživatelských práv, objeví se vzkaz "Uložení se nezdařiloDatabáze místních zásad". Nevím co s tím dál...Nebo to lze vyřešit jinak?
Díky za pomoc
vypnutí počítače po síti - nastavení oprávnění
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- zdendic
- Nováček
-
- NoTHX
- Středně pokročilý
-
ja mam tohle vyreseny elegantne pres programek Switch Off, ten slouzi pro logoff/restart/shutdown/aj. (s casovacem) PC u kteryho sedis, ale take funguje jako maly web/wap server, ktery staci po siti pres prohlizec zavolat (samozrejmosti je HTTP autentifikace) a pak provest pozadovanou akci, cimz sem se vyhnul rejpani se v pravech, protoze to fakt fakt FAKT nemam rad...
- cabman
- Středně pokročilý
Re: vypnutí počítače po síti - nastavení oprávnění
Jsi přihlášen jako administrátor?zdendic píše:Rád bych využíval vypnutí počítače přes síť (Windows XP Pro, 2 počítače na síti), ale nedaří se mi nastavit oprávnění. Vždy když chci změnit něco v místním zásadách zabezpečení - přiřazení uživatelských práv, objeví se vzkaz "Uložení se nezdařiloDatabáze místních zásad". Nevím co s tím dál...Nebo to lze vyřešit jinak?
Díky za pomoc
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.