Poraďte mi jak propojit min. dva počítače a krabičku na Wi-Fi?
Jak by to fungovalo přes hub? Když tam napojím Wi-Fi a dva počítače? Nemsí byt nějaký speciální?
Jak propojit dva počítače a Wi-Fi?
Moderátor: Don
- mathe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

1. Pročti moje příspěvky o WiFi.
2. Krabička na WiFi - co to sakra je?!?! Snad je na tom něco napsáno. Na tom hrozně záleží protože pravděpodobně budeš potřebovat router a za ním switch. Ale kdo ví, napiš víc o typu sítě, přidělených adresách, té krabičce ...
2. Krabička na WiFi - co to sakra je?!?! Snad je na tom něco napsáno. Na tom hrozně záleží protože pravděpodobně budeš potřebovat router a za ním switch. Ale kdo ví, napiš víc o typu sítě, přidělených adresách, té krabičce ...
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- mathe
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem to špatně popsal. Já zatím nic nemám (tedy mám ale to je PCI karta Wi-Fi, u sebe v kompu), ptám se co vše budu potřebovat k zprovoznění. Protože brácha bydlí vedle v baráku a chcem spojit počítače a aby tam byla i nějaká rezerva na noťas a případně další komp. A Wi-Fi chci změnit, protože se budu stěhovat o patro níž a nechci dávat delší koax (odstup signál šum).