FireFox - jaký download manager ?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

FireFox - jaký download manager ?

Příspěvek od TomCZ »

Ahoj, mel jsem kdysi naisntalovany ve FF takovy sikovny download manager, ktery umoznoval stahovani vice, nez jen 2 souboru najednou. Ten co mam ted umi je dva a kdyz je dostahuje, teprve zacne dalsi. Bohuzel ten puvodni uz nemuzu najit. POradte nekdo nejaky dobry :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: FireFox - jaký download manager ?

Příspěvek od Dzin »

TomCZ píše:Ahoj, mel jsem kdysi naisntalovany ve FF takovy sikovny download manager, ktery umoznoval stahovani vice, nez jen 2 souboru najednou. Ten co mam ted umi je dva a kdyz je dostahuje, teprve zacne dalsi. Bohuzel ten puvodni uz nemuzu najit. POradte nekdo nejaky dobry :)
Flash Got. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) no skor flashgot+flashget :)
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

Teda, ten FlashGet nemůžu vůbec nikde najít a stáhnout. V seznamu FlashGotu je download manageru poměrně dost. Který jednoduchý byste doporučili ?
-dAVE
Nováček
Nováček

Příspěvek od -dAVE »

FlashGot v poslední verzi podporuje WellGet, což je klon FlashGetu, který je navíc zadarmo, zatím jsem ho moc nezkoušel, ale nevypadá vůbec špatně, určitě stojí za vyzkoušení.
FlashGet se dá stáhnout tady - http://www.amazesoft.com/download.htm, je to jeden z nejlepších download managerů, ale taky něco stojí :wink:
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

me docela dobre funguje "Free Download Manager"
http://www.freedownloadmanager.org
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

Diky, odzkousim je oba, ale zda se, ze to porad neni ono. Driv mi to vse fungoval v tom klasickem downloadu ve FF. Proste jsem dal pravy klaik na soubor, co jsem chtel stahnout a Ulozit odkaz jako ... a takhle jsem si potupne neklaik X souboru a ty se zacaly vsechny stahovat. Ted mi to vezme jen dva a az kdyz se jeden z nich dokonci, tak je mozne zadat ulozerni dalsiho. Kdybych si jen vzpomnel, co jsem to tam mel nainstalovane :)
k23
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od k23 »

-dAVE
Nováček
Nováček

Příspěvek od -dAVE »

Jakou používáš verzi FF? Já jsem žil v domění, že můžu stahovat víc jak dva soubory zároveň, když jsem to teď zkoušel, tak mi fungují taky pouze dva (FF 1.0).

Možná že ve starších verzích FF (0.x) bylo možné stahovat více než dva soubory zároveň a od verze 1.0 byly downloady omezeny na dva.

Ale nevím, je to jenom moje domněnka :oops:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

-dAVE píše:Jakou používáš verzi FF? Já jsem žil v domění, že můžu stahovat víc jak dva soubory zároveň, když jsem to teď zkoušel, tak mi fungují taky pouze dva (FF 1.0).

Možná že ve starších verzích FF (0.x) bylo možné stahovat více než dva soubory zároveň a od verze 1.0 byly downloady omezeny na dva.

Ale nevím, je to jenom moje domněnka :oops:
Samozřejmě jak FlashGot tak jakýkoliv manager i ten integrovanej podporuje stahování několika souboů najednou. :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
TomCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomCZ »

Já mám verzi 1.0.1 a jdou mi stáhnout jen dva najednou. Opravdu se domnívám, že jsem si do FF před přeinstalací XP něco doinstalovával, aby to umělo najendou stahjovat více souborů tím integrovaným download managerem.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

jaxte tu srovnávali FlashGet a WellGet, tak jsem se neubránil WG vyzkoušet.. takže postřehy FG vs WG:

FlashGet:
+ těch je hodně
- reklama a popup okna

WellGet:
+ bez reklamy -> freeware
- nepamatuje si polohu toho malýho grafu, takže vám ho po každym novym spuštění flákne doleva nahoru..
- když si vybíráte, kam chcete soubor uložit, tak je to OK, problém nastává, pokud chcete vytvořit novou složku -> WG má určenej limit písmen v tom řádku a když tam chcete něco dopsat, taxi neškrtnete (je to možný, že je to akorát bug)
- nevim proč ale neustále si nastavuje default download options folder jako "C:\downloads"

tohle byl výčet plusů a mínusů.. hodně rád se WellGetu zbavim.. :x
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

fajn je Leechget. u FreeDownloadManageru mi vadí stejná věc jako u Wellgetu, defaultní download adresář to má C:\Downloads a změnit to jde asi jen přes jakýsi skupiny programů... co to je? já nechci aby mi to nabízelo svoje adresáře :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“