GPRS
Moderátor: Don
- ryandunn
- Začátečník

GPRS
mam takovej dotaz..jsem připojenej na internet pomocí Eurotel data nonstop- přes Telefon Ericsson T65, je to dost pomaly, tak proto jsem začal uvažovat o koupi GPRS modemu siemens mc35i...ale nejsem si jistej jestli to rychlost připojení nějak znatelně zrychlí..někde jsem se dočetl že se dá upragovat fireware a z puvodních 4+1 bude 4+2, ani přesně nevim jakej je v tom rozdíl....please Help..kdyžtak se omlouvam za zbytečnej thread, ale nikde jsem odpověd nenašel..
- sket
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kazdopadne se flashuje firmware ale vsichni vyme co myslis. jestly to jde prehrat netusim ale rozdil tam je v uploudu po flashu to ma dva sloty na uploud zatim co standartne to ma jen jeden. jinak o moc rychlejsi to nebude ale v tomdle pripade je kazdy zrychleni poznat. nebylo by rozumejsi podivat se po jinym pripojeni??
- ryandunn
- Začátečník

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ryandunn
- Začátečník

- Novak
- Nováček

-
Myslim, ze upgrade nema vyznam. U nas ti operatori daji stejne jen max. 5 timeslotu najednou. A to tim ze pouzivas jiz ted konfiguraci 4+1 mas (rozumej 4 timesloty k tobe a jeden od tebe) Pokud by jsi z nejakeho duvodu potreboval rychlejsi upload tak konfigurace 4+2 je Ok (ale dostanes jen konfiguraci 3+2 tudiz se osidis o jeden timeslot k tobe aby jsi splnil podminku 5 timeslotu) Vse co jsem napsal je v idealnim pripade, ze sit v tvem miste je nevytizena na hovory jinak nedostanes 5 timeslotu.
Jinak jestli mas moznost bez do toho Karnevalu. Pres to wifi to neni problem, rychlost bude uplne jinde. Gprs je jen na cesty a nouzovka pro nas, kteri bydli v takove pr**li jako ja kde nic jineho nejde
Jinak jestli mas moznost bez do toho Karnevalu. Pres to wifi to neni problem, rychlost bude uplne jinde. Gprs je jen na cesty a nouzovka pro nas, kteri bydli v takove pr**li jako ja kde nic jineho nejde
- Novak
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

IMHO mluvil o te WiFine...pavel.minarik píše:připojení přes kabelovku je u nás to nejlepší co můžeš mít (poměr cena/výkon)ryandunn píše:to by bylo asi složitý a nákladný ne???
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
IMHO pustit připojení kabelouvkou dál představuje cca 1200 za router a cca 1600 za AP, a to se podle mě dáHonny píše:IMHO mluvil o te WiFine...pavel.minarik píše: připojení přes kabelovku je u nás to nejlepší co můžeš mít (poměr cena/výkon)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- honny
- Středně pokročilý

Ja nerikam, ze je to drahy. Urcite to za lepsi net stoji... Mam taky WiFi...pavel.minarik píše: IMHO pustit připojení kabelouvkou dál představuje cca 1200 za router a cca 1600 za AP, a to se podle mě dá
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- ryandunn
- Začátečník

- ryandunn
- Začátečník

je tak to jsi me fakt potešil..mam 3+1 to vim, a je to fakt pomaly..jestli teda me to zrychlí o 13kb tak to bude hodne znát...ale možná se pustim do toho karnevalu, je to mnohem levnějši a rychlejšíNovak píše:Omluvam se za tvrzeni, ze jiz ted mas konfiguraci 4+1. Myslim, ze tvuj foun ma konfiguraci 3+1 (ale nejsem si jistej) Pokud to tak je mohlo by se upgradem jednat o zrychleni, protoze jeden timeslot navic znamena pri super signalu 13,4 Kbit/s navic.
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: