DVD mechaniky a základní deska....

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
lemplator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

DVD mechaniky a základní deska....

Příspěvek od lemplator »

chtěl bych se zeptat, jestli záleží na typu základní desky, nebo jestli jsou všechny základní desky(i ty starší jako mám já) schopný spolupracovat s dvd mechanikama,protože v návodu k mý základní desce je zmínka jen o připojení cd-rom mechaniky,nikoliv dvd....a ještě, v popisu DVD mechaniky je rozhraní E-IDE/atapi,to je taky rozhodující?já mám v manuálu k záklaní desce to rozhraní napsaný stejný,le mate mě právě že tam o dvd neni ani zmínka....
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

jo klidne muzes akorat dvd vypalovacka vyzaduje procesor minimalne 400 MHz, da se rict ze i dvd vypalovacka je vlastne jen cd-rom, myslim ze problemy by s tim vubec nemely byt, napsany je to tak proto lebo v te dobe jeste nebyly cdrw nebo dvdrw
lemplator
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lemplator »

jo,díky,tak si smazal mojí nejistotu a du si ji objednat....eště mě napadlo,můžu mít 3 mechaniky?jinak buu muset odpojit a schovat normalni cdromku....neska sem to zas otevrel a zjistil ze ten pas ma jen dva konektory....i kdyz je tam jeste druhej, myslim ze do hadru, a podle manualu je to ten samej typ....
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“