Firmaware SONY DW-D22A / DRU710A

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
TonDek
Nováček
Nováček

Firmaware SONY DW-D22A / DRU710A

Příspěvek od TonDek »

Ahoj, mám DVD palírnu Sony DW-D22A a chtěl jsem upgradovat firmware, který jsem dlouho nemohl sehnat. Pak jsem se někde dozvěděl o shodnosti s mechnikou DRU710A a možnosti použít její firmware. Nyní se tato mechanika i tváří jako 710-ka a protože jsem sehnal konečně firmware pro DW-D22A chtěl jsem ho nahrát. To však už nejde, protože při spuštění upgrade to hlásí, že v počítači je 710-ka a že tento firmware je pouze pro D22. Co s tím?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nic, tohle bych vůbec neřešil, obě jsou stejně OEM LITE-ON SOHW-1633S. Prostě z ní máš teď 710A a nech to tak být nebo přejdi úplně na toho LITE-ONa, protože ty mívají ještě lepší podporu firmwarů.
Bathory
Mino
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mino »

Ja mam tiez tuto napalovačku, dal som tam posledný original firmware BYS3, ale tiež som rozmýšlal na tým firmware z liteon 1633S. Moja otázka je, či sa bude dať spätne prehrať ten firmware čo tam mám teraz, keby to s tým liteon -ovým nešlo tak ako s týmto. Jediné rozdiely(vzhľadové), čo som oproti liteon spozoroval, že Sony mechanika má v podstate vynechané ovládanie hlasitosti a vstup na slúchadlá, ale to bolo asi robené kôli čo najnižšej cene. Aspoň si myslím.
Gigabyte G1.Sniper A88X,A10-6800K with Cooler Scythe Ninja rev.B, DDR3 ADATA Memory 2x 4GB/2133 , HDD Seagate 1TB , DVD RW LG, Power Seasonic SSP-350GT, Monitor LG 2252TE-PF.
TonDek
Nováček
Nováček

Příspěvek od TonDek »

Já jsem právě po upgrade firmware na DRU710A (BYO3) nedokázal již jiný firmware nahrát mimo ty určené pro 710-ku. Zkoušel jsem jak DW-D22A tak i LiteOn1633, ale vždy to hlásilo, že tam je mechanika DRU710A a firmware je určen jen pro danou mechaniku (DW-D22A nebo LiteOn1633).
slůně
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slůně »

Používal jsi na nahrání nového FW *.exe soubor nebo utilitu FIRMWARE a binový soubor?
TonDek
Nováček
Nováček

Příspěvek od TonDek »

Při stažení update FW na 710-ku byly v "balíku" i soubory BIN. U FW na 22-ku a LiteOn byly samostatně.
slůně
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slůně »

Já jsem se ptal co jsi použil-jestli *.exe nebo bin?
TonDek
Nováček
Nováček

Příspěvek od TonDek »

Použil jsem "exe", u souborů "bin" ani nevím jak je použít a v čem je otevřít.
slůně
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slůně »

O kousek výše jsem to psal-že na BIN je utilitka FIRMWARE a tímto způsobem se mi podařilo dát do kterékoli OEM vypalovačky Liteon, příslušný firmware- ke stažení třeba zde : http://sweb.cz/nemil/firmware.exe
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“