Zdrávim môžem sa spítať ako sa dá nahrať na Video pásku VHS za pomoci videorekordéra film ktorý mám uložený v počítači na disku.
Da sa na to nejako použiť karta Leadtek Finfast 2000 XP Expert ? a aby som pritom nemusel použiť televízor.
Vďaka
Film z počítača na VHS VIDEO
- oregano
- Začátečník
-
Film z počítača na VHS VIDEO
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
- Allatutti
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tohle ti bude stacit karta ktera ma TV-out, propojis pc s videem pres s-video kabel, pokud nemas na videu s video a mas jenom scart tak jsi musis koupit redukci zvycejne se kupuje redukce ktera obsahuje s-video konektor + nejake konektory pro pripojeni zvuku. Leadtek expert je spis pro nahravani z televize do pocitace.
- cabman
- Středně pokročilý
Cokoliv s tv-outem.
Máš dvě možnosti připojení svideo a kompozitní.
Svideo nepatrně kvalitnější (já na klasické 72cm tel. rozdíl nevidím), ale je u něho problém že né všechny televize a videa ho podporují - musíš pročíst návod. A není podmínka že ve scartu je! Já mám na tv dva scarty a je jen v jednom. Ze předu mám svideo a po spojení s R9800 orig kabelem je to stejně černobílé. Tzn. něco je špatně zapojeno nebo je ta tv ošizená.
Kompozitní je jednoduší, vždy kompatibilní s nižší kvalitou. Ale na vhs v poho.
Pozor na některé tvout které při zobrazení na tv při rychlých pohybech obrazu udělají takové ostré horizontální pruhy přez obraz. Konkrétně jsem se s tím setkal u Manli Gf2MX400 a Saphire 9200.
Další info a zapojení drátů je v jiných vláknech a v google.
Máš dvě možnosti připojení svideo a kompozitní.
Svideo nepatrně kvalitnější (já na klasické 72cm tel. rozdíl nevidím), ale je u něho problém že né všechny televize a videa ho podporují - musíš pročíst návod. A není podmínka že ve scartu je! Já mám na tv dva scarty a je jen v jednom. Ze předu mám svideo a po spojení s R9800 orig kabelem je to stejně černobílé. Tzn. něco je špatně zapojeno nebo je ta tv ošizená.
Kompozitní je jednoduší, vždy kompatibilní s nižší kvalitou. Ale na vhs v poho.
Pozor na některé tvout které při zobrazení na tv při rychlých pohybech obrazu udělají takové ostré horizontální pruhy přez obraz. Konkrétně jsem se s tím setkal u Manli Gf2MX400 a Saphire 9200.
Další info a zapojení drátů je v jiných vláknech a v google.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.