Problemy (asi) s AntiA...

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Clemenza
Nováček
Nováček

Problemy (asi) s AntiA...

Příspěvek od Clemenza »

Dobry den, mam problem s grafikou ve hrach. Vsechny hrany jsou takove divne, jakoby bez Antialiasingu, ale nektere hry to v options vubec ani nemaji, ale presto drive mi ty hry sli dobre... napriklad AvP 2- slo mi to normalne, s normalnima hranama, ale pak jsem si nainstaloval AMerica?s army a pak uz ty hrany to zacalo zobrazovat spatne... a kdyz ten AA zapnu primo ve Window v nastaveni graf. karty tak mi to NEKDY ve hre blbne (tuzne geometricke utvary, splyvani ruznych veci atd.). Zkusil jsem i novy Driver, i detonatory... nevite cim by to mohlo byt? PLZ HELP :(
P.S. Grafarna- ASUS(V8170 series) GeForce 4 MX 440.
jo a tadz mate screeny z HL 2 ( www.mujweb.cz/www/takruzne ), takhle to je ve vsech hrach. Jo a naprikad ve FLatout v Settings tam si muzu vybrat kolik chci AA, ale nic tam neni. Proste misto toho aby tam bylo treba 2x, 4x atd. tak tam je JEN "ZADNE".
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problemy (asi) s AntiA...

Příspěvek od Dzin »

Clemenza píše:Dobry den, mam problem s grafikou ve hrach. Vsechny hrany jsou takove divne, jakoby bez Antialiasingu, ale nektere hry to v options vubec ani nemaji, ale presto drive mi ty hry sli dobre... napriklad AvP 2- slo mi to normalne, s normalnima hranama, ale pak jsem si nainstaloval AMerica?s army a pak uz ty hrany to zacalo zobrazovat spatne... a kdyz ten AA zapnu primo ve Window v nastaveni graf. karty tak mi to NEKDY ve hre blbne (tuzne geometricke utvary, splyvani ruznych veci atd.). Zkusil jsem i novy Driver, i detonatory... nevite cim by to mohlo byt? PLZ HELP :(
P.S. Grafarna- ASUS(V8170 series) GeForce 4 MX 440.
jo a tadz mate screeny z HL 2 ( www.mujweb.cz/www/takruzne ), takhle to je ve vsech hrach. Jo a naprikad ve FLatout v Settings tam si muzu vybrat kolik chci AA, ale nic tam neni. Proste misto toho aby tam bylo treba 2x, 4x atd. tak tam je JEN "ZADNE".
Panebože co to dělá v čipovejch sadách? :?
Kde to není ve hře tak to nastav přímo ve woknech.
BTW: S touto grafárnou si HL 2 s AA asi těžko zahraješ!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Clemenza
Nováček
Nováček

Příspěvek od Clemenza »

No ale takovej AvP 2 teda urcite... a hlavne predtim mi to slo... takhle se to pos... asi pred mesicem...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“