ICQ 5

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Twisp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ICQ 5

Příspěvek od Twisp »

zdravim
ICQ 5 mi stale pada. Mam neverejnou IP adresu, do ted sem mel ICQ 2001b. Aby mi nepadalo musel sem zaskrtnout keep connection alive + usign firewall a not using proxy. Ted v 5tce neni moznost zaskrtnout keep connection alive. Co s tim aby to nepadalo ? diky
AMD 2400XP+, 512DDR(266),ASUS A7V8X-x,
Radeon 9800 PRO 256mb ddr,HDD seagate 160gb ,HDD seagate 40 GB7200bar., LCD FJS P19-2, SB5.1live 160p-
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Upresni...
System... typ pripojeni... pouzivas firewall?...Antivir..?...a kdyz tak kterej...
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No já bych ti ze všeho nejdřív doporučil vyhodit tenhle šmejd a stáhnul Mirandu :wink:
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Twisp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Twisp »

Maxtor píše:Upresni...
System... typ pripojeni... pouzivas firewall?...Antivir..?...a kdyz tak kterej...
XP, 100mbit, firewall nepouzivam, avast
Radeon 9800 PRO 256mb ddr,HDD seagate 160gb ,HDD seagate 40 GB7200bar., LCD FJS P19-2, SB5.1live 160p-
Twisp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Twisp »

JanHavlicek píše:No já bych ti ze všeho nejdřív doporučil vyhodit tenhle šmejd a stáhnul Mirandu :wink:
mno u mirandy to bohuzel dela taky, jinak bych ji tam uz mel. U ceho to nedela a je celkem dobrej je SIM ale ten zase zabira dost pameti
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

hmm.. melo by to bejt v pohode... Avast by nic delat nemel.. problemy delava treba NAV....
Nemuze bejt nekde po ceste od tebe bloklej port..?
Jinak ja jedu na Mirande, ale co si pamatuju, tak i v ICQ sly nastavovat porty rucne.. zkus si nastavit sam nejakej jinej port... je to tam nekde v nastavenich... :(
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

No já nevim, ale hledal bych možná problém někde u providera!!!
V práci mi to taky každou chvíli vypadne (Miranda), ale je to sítí a stím nic neudělám. :-(
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

JanHavlicek píše:No já bych ti ze všeho nejdřív doporučil vyhodit tenhle šmejd a stáhnul Mirandu
Tak tady bych se postavil za, podle mě dokonalé, ICQ5 - nemám s ním problémy. Po nainstalování Mirandy bych se šel odstřelit - je to shit :wink:.
Pokud to nevyřešíš, tak provizorně nainstaluj trilliana. Je to sice takový monstrum, ale docela to běží.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

cabman píše: Tak tady bych se postavil za, podle mě dokonalé, ICQ5 - nemám s ním problémy. Po nainstalování Mirandy bych se šel odstřelit - je to shit :wink:.
Pokud to nevyřešíš, tak provizorně nainstaluj trilliana. Je to sice takový monstrum, ale docela to běží.
No jasne.. pro lamu, ktera si mirandu neumi nastavit je to shit..
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Maxtor píše:
cabman píše: ...
No tak to asi není ten problém a doufám že mluvíš za sebe.
Ale nevím proč něco nastavovat složitě (takových programů mám dost), když můžu mít jednoduchý a přehledný program = ICQ. Já opravdu v Mirandě nevidím výhodu a místo zmatených výkřiků by jsi mohl nějaký zásadní výhody uvést. S Mirandou mám spojeny dvě vlastnosti - její nepřehlednost a složitost.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

no mě ICQ 5 do PC stahovalo všelijaký bordél a taky dost často padalo, taxem tam dal Gaim a vše v pohodě....

2Twisp: kámošovi to dělalo taky a dal si tam jinej program a pak už to bylo v phoodě !!!
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

cabman píše: ..místo zmatených výkřiků by jsi mohl nějaký zásadní výhody uvést. S Mirandou mám spojeny dvě vlastnosti - její nepřehlednost a složitost.
Mene zatezuje system.. Neotravuje s zadnyma reklamama (tzn. nestahuje porad nejake data).. Vyberu si presne ty pluginy, ktere potrebuju a veci ktere mi jsou na nic me tim padem neprovazeji v kazdem menu.. Muzu si libovolne volit barvy vseho a nastavit si vzhled presne tak jak chci vcetne icon sad.. Propracovanejsi historie a psani zprav (vubec veskera prace se zpravami)... Moznost nastaveni ignorace a zneviditelneni napr. useru, kteri cloveka porad otravuji..

Mam psat dal..?

btw. Nastavit Mirandu vzhledem k cestine, kterou umi, je podle me problem jen pro opravdovou lamu.. :oops:

A problemy s padanim uz ve verzi 0.4 taky nejsou..
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Maxtor píše:A problemy s padanim uz ve verzi 0.4 taky nejsou..
omyl, prave pri verzi 0.4 su, pri 0.3x neboli :wink: (aspon u mna teda+dalsich par ludi co poznam) jo a ignore list, zneviditelnenie...no to snad dokaze aj klasicke icq, nie? ;-)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

O ignorelistu u ICQ nic nevim.. A me prave padani vyresila verze 0.4.. :D
Nemyslel jsem to hlavne ani tak, ze by miranda byla to nejlepsi, ale spise jsem chtel zduraznit, ze ICQ je hrozny.. snad nejhorsi... typicky priklad striktne komercniho programu zaplavujiciho uzivatele spoustou nesmyslu a zatezujiciho systemove prostredky..
Jedina verze ICQ, ktera vcelku poslouchala a fungovala bez problemu a otravnych nesmyslu byla 2003Pro.. jinak veskere Lighty vcetne ICQ5, coz je vlastne odnoz Lite jsou katastrofalni..
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Maxtor píše:...jsem chtel zduraznit, ze ICQ je hrozny.. snad nejhorsi... typicky priklad striktne komercniho programu zaplavujiciho uzivatele spoustou nesmyslu ...
Téměř vše, až na malý pruh s reklamou který nepřekáží, se nechá vypnout. Na komerčních programech není nic špatného.
Maxtor píše:...a zatezujiciho systemove prostredky...
Co na to říct? Asi záleží na stroji. V mém případě zátěž procesoru skoro nula (respektive správce úloh nic nezachytí), žere to 1.7MB paměti a za měsíc duben to z internetu stáhno celkem 13.8MB (připojeno tak 16hod/den). Takže podle mého názoru nic drastického.
Maxtor píše:...pluginy a barvičky u mirandy...
Já osobně to nemám rád, ale jako druhý program mám Trilliana který je v tomto směru dokonalý. Trillian má ještě jednu výhodu - je 100% spolehlivý (nestalo se mi že by padl) a divým se, že ho nikdo nepropaguje.
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Maxtor píše:
cabman píše: Tak tady bych se postavil za, podle mě dokonalé, ICQ5 - nemám s ním problémy. Po nainstalování Mirandy bych se šel odstřelit - je to shit :wink:.
"Lama, ktera si neumi Mirandu nastavit" ..... to si delas legraci ne? O kousek niz pises o moznostech nastavit barvu, ignore listy, zvuky ...... tim myslis, to nastaveni, ktere lama neumi???? Takze timhle zpusobem se vyresi problem o kterem tu diskutujeme?? Pak to prestane padat??? hmmm, no to je zajimavy,hned se podivam, jestli nemam spatne nastavenou barvu a zvuky, aby mi to nepadalo :razz:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Maxtor píše:O ignorelistu u ICQ nic nevim.. A me prave padani vyresila verze 0.4.. :D
Kombinovat padani s barvama.. to ses trochu sekl.. priste si precti celou diskusi, nez zacnes placat nesmysly.. :sleepy:
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Maxtor píše:
Maxtor píše:O ignorelistu u ICQ nic nevim.. A me prave padani vyresila verze 0.4.. :D
Kombinovat padani s barvama.. to ses trochu sekl.. priste si precti celou diskusi, nez zacnes placat nesmysly.. :sleepy:
Vubec nejde o barvy, nebo zvuky a neco podobnyho, ale autor mel problem s tim, ze mu ICQ pada! A ty argumentujes tim, ze pokud si nekdo neumi program nastavit, tak je lama a mluvis o ignore listech a podobnych vecech, ktere se stabilitou nemaji absolutne nic spolecneho.
Nevim, komu patrila tvoje reakce, ale priste si precti poradne predmet dotazu, "nez zacnes placat nesmysly" ktery s dotazem vubec nesouvisi.
ICQ a vsechny ostatmi IM maji skoro stejne moznosti az na to, ze ICQ ma velike reklamy. V tom musim souhlasit, ale problem je v tom, ze Miranda tazateli pada a to nevyresi zadne barvy, nebo ignore list uzivatelu jak uvadis.

Problem je pravdepodobne u poskytovatele, nebo v nastaveni site ci forewallu. Tak tady nezakldaje zadnej flame, kterej nema k tematu zadnou souvislost!!
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Stanley píše:
Maxtor píše: Kombinovat padani s barvama.. to ses trochu sekl.. priste si precti celou diskusi, nez zacnes placat nesmysly.. :sleepy:
Vubec nejde o barvy, nebo zvuky a neco podobnyho, ale autor mel problem s tim, ze mu ICQ pada! A ty argumentujes tim, ze pokud si nekdo neumi program nastavit, tak je lama a mluvis o ignore listech a podobnych vecech, ktere se stabilitou nemaji absolutne nic spolecneho.
Nevim, komu patrila tvoje reakce, ale priste si precti poradne predmet dotazu, "nez zacnes placat nesmysly" (tvoje slova) ktery s dotazem vubec nesouvisi.
ICQ a vsechny ostatmi IM maji skoro stejne moznosti az na to, ze ICQ ma velike reklamy. V tom musim souhlasit, ale problem je v tom, ze Miranda tazateli pada a to nevyresi zadne barvy, nebo ignore list uzivatelu jak uvadis.

Problem je pravdepodobne u poskytovatele, nebo v nastaveni site ci forewallu. Tak tady nezakldaje zadnej flame, kterej nema k tematu zadnou souvislost!!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

...jak jsem rekl... muzu jen opakovat.. PRECTI SI CELOU DISKUSI, NEZ ZACNES PLACAT NESMYSLY..
Reakce o stabilite Mirandy se tykala odpovedi od Cabmana.. OMG nejsi schopen prelouskat par radku..? Rada na puvodni dotaz byla vymen ICQ za Mirandu.. Nebudu se s tebou dal hadat.. potreboval bys probarvit..
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“