Obraz je v pulce roztrzeny cernou skvrnou, kdyz ho stahnu tlacitkem H-size <- ->
a este stahnu kontras i jas tak je zase plnej, dost to reaguje na bilou a cernou, takze zeleny pozadi ve windowsech snese plnohodnotny nastaveni bez roztrhnuti ale najedu na stranky (asi bilej podklad) a obraz se zase roztrhne. Podobny jeto kdyz ze stavajicich 60hz pridam na 70, 72 ,85 obraz je zdeformovan vratim na 60 a zase OK, Nemate nekdo nejakou radu nechtel bych ho este vyhodit, treba srovnat ty draty ve vnitr, nebo nejsou nakrivo trysky? nebo da se stim neco udelat , jinac je obraz stale super totiz a nechci ho este vyhodit, taky blbne pri bootovani v dosovym rezimu-opet obrazovka roztrzena pak se prepne do windows a stim nastavenim co jsem psal vyse o5 bezproblemu.
Roztrzeni obrazu Hyundai Deluxscan 15g+
Moderátor: maXXmilian
- Matias
- Začátečník

-
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Matias
- Začátečník

-
Nee tim to neni uz sem zkousel jinej kabel tedka tam mam fungl novej stinenej, co se tyče napajeciho kabelu ten jsem taky zkousel vymnenit. Spis by mne zajimalo jestli s tech informaci by se nedalo predpovedet kolik by stala oprava . Jestli treba nestaci jenom zastourat na spravnym miste , sundalo jsem kryt a tam jak konci ta lampa jsou okolo takovy veci s kerejma se da hejbat ale radsi sem s tim nic nedelal abych to nedo**bal uplne ...Allatutti píše:skus vymenit kabel ktery je mezi monitorem a vga, mozna je to v tom