Call of Duty

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

mna najviac dostalo ako si poradili amici s nemeckym tankom: prikradnu sa zozadu, otvoria priklop, smaria granat, zatvoria a podrzia priklop a BUM - tank sa zatriasol :twisted:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

lidi kolik stoji Call of Duty bez datadisku ? nechci do toho davat vic jak 600kc.Dostanu totiz litr a muzu si koupit co chci, ale nechci si kupovat hru za 1000kc +-200kc
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

TotalTrum píše:lidi kolik stoji Call of Duty bez datadisku ? nechci do toho davat vic jak 600kc.Dostanu totiz litr a muzu si koupit co chci, ale nechci si kupovat hru za 1000kc +-200kc
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27150 :) Ale doporucuju zakoupit i United Offensive :) Je to best parba pres net co sem kdy hral.

Nevi se neco o pokracovani k call of duty?? Treba call of duty 2 :lol: nebo neco tak :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Dewil píše:Nevi se neco o pokracovani k call of duty?? Treba call of duty 2 :lol: nebo neco tak :)
bože jen to ne, už mám druhé světové až pokrk :evil:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Slezman(CZE) píše:
Dewil píše:Nevi se neco o pokracovani k call of duty?? Treba call of duty 2 :lol: nebo neco tak :)
bože jen to ne, už mám druhé světové až pokrk :evil:
Tak treba neco z tech dalsich valek :) Nevim co to bylo. Proste nejaky vylepseny CoD multiplayer.

BTW. Ktere mody vas bavi nejvic?? Me behind enemy lines, S&D a Capture the flag. Ostatni mody sou, ale taky dobry :)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

me se libi Capture Flag a pripane Headquaters ... TeamDeatmatch nebo snad dokonce Deathmatch je hrozny maso a bez nejakeho taktizovani. CF zase je potreba hodne koordinovat postup.

Skoda, ze neni omezeny pocet umrti na kolo, takhle to je nekdy az moc Rambo styl ... navic hodnosti bych daval jen za urcity pomer killu a smrti, treba od urcite hodnosti.
---
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

J X P píše: ... navic hodnosti bych daval jen za urcity pomer killu a smrti, treba od urcite hodnosti.
Jj, dalsi duvod pro Call of Duty 2 :)
Taky nechapu, kdyz clovek zabije 40 lidi, tak nema zadnou sanci nejak dal postoupit. Podle me melo byt nejvetsi hodnoceni az kolem 100 fragu...
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

treba jo, dyt CoD2 uz ohlasili, ne? :) a urcite maj plnou hubu kecu jak spolupracujou s komunitou a takovydle zvasty :-D
ASUS F3T
Martin72
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Mě to šlape.

Příspěvek od Martin72 »

Mě to šlape v pohodě. Mám Celerona nataktovanýho na 2,07 a 514Mb opračku.Instalovalo se mi to v pohodě.Teď bych potřeboval poradit jak rozchodit multiplayera. :roll:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Mě to šlape.

Příspěvek od honny »

Martin72 píše:Teď bych potřeboval poradit jak rozchodit multiplayera. :roll:
Proc nejede?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mě to šlape.

Příspěvek od Dzin »

Martin72 píše:Mě to šlape v pohodě. Mám Celerona nataktovanýho na 2,07 a 514Mb opračku.Instalovalo se mi to v pohodě.Teď bych potřeboval poradit jak rozchodit multiplayera. :roll:
A včem to vázne? Kde začíná chyba? Jak daleko ses dostal?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Martin72
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin72 »

připojím se do playera,ale jsem tam sám
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Martin72 píše:připojím se do playera,ale jsem tam sám
treba ses na prazdnym serveru.. hrajes na GameZone? tam musis mit patche (nejnovejsi 1.5)

2 hony: to nebylo pro tebe :-D
Naposledy upravil(a) martin_CZ dne pon 14. bře 2005, 22:26, celkem upraveno 1 x.
ASUS F3T
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

martin_CZ píše:
Martin72 píše:připojím se do playera,ale jsem tam sám
treba ses na prazdnym serveru.. hrajes na GameZone? tam musis mit patche (nejnovejsi 1.5)
Paril sem vetsinou po LANce nebo na GZ a bez problemu...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
k2
Nováček
Nováček

help

Příspěvek od k2 »

Cafa hosi. PLs nemate nieco na call of duty ako je lancraft alebo batlelan pre warcraft ? Lebo mam takyto problem . Na lanke je nas moc tak mamre 3 sady IP. A ked ja zalozim server tak ho vidia len ludia z mojej sady. Neviem ako to spravit aby ho videli aj ludia s inou sadou ip ako mam ja . DAkujem
Barton 2500+ pretoceny na 3400+ :D
Epox 8rdae
segate 120 8mb cash (pracka)
Geforce 4200 ti 128
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrKiller »

Dneska sem to nainstaloval, a nejel multiplayer, naštěstí to zachránil patch 1.5. Zvláštní problém, singl jel v klidu, a multiplayer furt Instrukce na adrese ............................................................... :evil:
wongraven
Nováček
Nováček

Příspěvek od wongraven »

no nam se na lanu taky obcas stava, ze nekdo nevidi server, ale vetsinou se to vyresi pres konzoli a do ni napsat tohle "connect ip adresa" bez úvozovek...
jinak mulťák je ta nej pařba, kam se hrabe omezený CS...teda bez datadisku, kterej maso, ale jen v singlu..
HOMEMB:MSI K8N Diamond 54G CPU: Athlon 64 4000+ RAM:2048mb DDR400(2xCorsair 1024mb) VGA: 2x GeForce 6800Ultra/2TD HDD: WD Raptor 74GB, 2x Hitachi Deskstar 250GB DVD-RW: ASUS DRW 1604P CD-RW:ASUS CRW-5232AS Case: Chieftec DG-01B-D-U + Enermax EG565AX 535W

LanPartyMBMSI K8N NEO-FSR CPU: A64 3000+@3800+ VGA: Radeon 9800Pro RAM 1024mb DDR400 HDD Seagate 160GB DVD-ROM/CD-RW LITE-ON SOHC-5232K Case KME CX-2359 + 400W
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Podívejte se všichni na různý servery nebo si kupte level jsou tam skvělý věci o Call of Duty 2,dobrý screen shoty,jo a jeste mam prozbu,nevíte jestli už vyšlo Call of Dury:Finest Hour?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

_raven_ píše:Podívejte se všichni na různý servery nebo si kupte level jsou tam skvělý věci o Call of Duty 2,dobrý screen shoty,jo a jeste mam prozbu,nevíte jestli už vyšlo Call of Dury:Finest Hour?
to je jen na konzole a ano, už to vyšlo..

http://www.hrej.cz/codfinesthour
show must go on..
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

mám problém s instalováním patche 1.5, CoD sem už přeinstaloval... píše to I/O chybu (možnost špatné instalace nebo blbýho patche, ale to sem už všechno zkusil znova...) taky se tu někdo na tohle ptal, ale nenašel sem odpověd..
1. PChomemade cpu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (2009MHz) non OC, mb Epox 9NPA+Ultra-nForce4 Ultra s939, gpu Gainward BLISS 7600GS PCX 512MB DD Silent FX pci-e , ram 2*1024 MB A-Data, hdd 250 GB Maxtor sata + 320 GB Seagette sata II + 20 GB Western Digital (gnu testing), dvd DVD-R/RW: LG GSA-4120B, zdroj ZM-400HP 400W, crt 17´Compaq V710. + LCD os Win XP SP3 Professional 2.Notebook: HP Pavilion tx2000 tablet PC, cpu AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-66 2.3GHz, ram 2GB DDR2, gpu nVidia GeForce Go 6150, hdd 250GB, lcd 12.1" WXGA touchscreen display (1280x800 resolution) os Ubuntu Karmic Koala 9.10 Kernelem 2.6.31-19, Gnome 2.28.1 + (virtualizace XP SP2) &dual boot& Windows Vista Home SP1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“