Da se odpalit wifi přes antenu??

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Da se odpalit wifi přes antenu??

Příspěvek od Allatutti »

Zdar kluci a holky :oops: , da se odpalit, proto ze me se to asi povedlo, skousel jsem udelat novou antenu a asi jsem neco udelal spatne protoze nemuzu chytit zadnou sit. :roll: :borg:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jistě, že se dá odpálit přes anténu, klidně celá mašina skrze wifi kartu přes anténu :wink:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

no jo ale to kdybych tam pustil nejakej hodne hnusnej proud ale ja jsem tam nic nepousel :evil: asi jse jenom stretli kable na antene :x
Hajs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajs »

Spíš myslím že ta tvoje nová antena je nefunkční:-) zkoušel jsi to i s nejakou kupovanou ?
!NO inet - NO fun!
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

jo skousel jsem tu puvodni ale s ni to taky neslo a nevim proc :evil:
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

No a není to nějaká závada na vedení? Např. vadná bleskojitka nebo odprásklá karta statickou elektřinou?
Vyzkoušej chytit signál tam, kde jsi si jistý, že tam na sto prc. je... (tzn. benzínky, kavárny, nebo P2P se sousedem)
Francie ... sladká Francie
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

je mozny,ze si tu antenu vyrobil spatne,zapojil si ji do karty,testoval,jenze kdyz nefungovala,tak se na karte odpalil vysilac a karta samozrejme odesla ...to je vlastne to samy,jako bys nechal kartu jen tak bez anteny ...s jistou davkou neotrelosti a vyrazem "ja nic,ja muzikant" bych ji sel reklamovat ;)
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

to je uplne jasny, strecha a antena s PCma uplne jinej potencial, to znamena kdys se to spoji tak tam tece treba 50V. schvalne si zapoj nakej kabel na kostru PC a vyles s nim na strechu a drz ten kabel a hromosvod zaroven ,--- dostanes docela kopanec (me se to nekolikrat stalo) musis si dat pozor aby se prostrení kabel nespojil s kostrou anteny co je pridelana na strese(treba zeleznym stozaru).
Jinak sitovku spatnou antenou nikdy znicit nemuzes , i kdybys to dal do skratu tak se nic nestane. protoze vjetsina anten pres nakou smycku co chyta signal do skratu de.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

Hele tak jsem se s tim asi hodinu hral a nejak jsem to rozbehl, skusil jsem ovladace vymenil jsem kabel vyjmul z pci slotu, no nic nepomahalo nakonec jsem vsechno predelal a ted uz to bezi, akorat nechapu proc nebezela ani ta originalni antena. Dekuji vsem za rady...(snad az takova Lama nejsem :oops: ) :stupid: :lock:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“