soukrome zpravy

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

soukrome zpravy

Příspěvek od Fousek »

Zdravim mam problem ze nemuzu posilat soukrome zpravy.Chtel bych se s Killerem na necem domluvit a ted nemozu. :(
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

neexistuje u SZ neco jako preplneni složky?
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: soukrome zpravy

Příspěvek od Dzin »

Fousek píše:Zdravim mam problem ze nemuzu posilat soukrome zpravy.Chtel bych se s Killerem na necem domluvit a ted nemozu. :(
Dřív ti to šlo?
Co to hlásí?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: soukrome zpravy

Příspěvek od Jiri Drak »

Fousek píše:Zdravim mam problem ze nemuzu posilat soukrome zpravy.Chtel bych se s Killerem na necem domluvit a ted nemozu. :(
A nechtel bys trochu upresnit co myslis tim, ze je nemuzes posilat ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

zadal jsi predmet? :oops:
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fousek »

zadal jsem predmet,slozku se zpravama mam v podstate prazdnou,kdysi mi to normalne fungovalo.Napisu text zpravy i predmet,kliknu na odeslat,napise se mi "vase zprava byla odeslana" jenze pak se mi obevi misto ve slozce "doruceno" tak ji najdu v "neodeslano" nejsem si vedom toho ze bych delal neco spatne.
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no že ty ji máš prázdnou, to je hezký, ale copak Killer....
prostě já vidím, že doručené má nějakou limitní kapacitu a ani bych se nedivil, kdyby to Killer ted mel plny
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

a nepříjde ta zpráva náhodou až potom co se přihlásí?
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Fousek píše:zadal jsem predmet,slozku se zpravama mam v podstate prazdnou,kdysi mi to normalne fungovalo.Napisu text zpravy i predmet,kliknu na odeslat,napise se mi "vase zprava byla odeslana" jenze pak se mi obevi misto ve slozce "doruceno" tak ji najdu v "neodeslano" nejsem si vedom toho ze bych delal neco spatne.
Ona se objevi ve slozce Nedoručené a az si majitel vyzvedna tak pak v Odeslané :wink:
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ja myslel, ze psal, že nemůže ani odeslat

coz je divne, i pri plne schrance killera by bylo logictejsi, kdyby zprava zvtrdla v nedoručených (dočasně), ale ne vždy je vše logické
Naposledy upravil(a) Slezman dne úte 15. bře 2005, 14:36, celkem upraveno 1 x.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Hanis píše:a nepříjde ta zpráva náhodou až potom co se přihlásí?
samozrejme ze je to tak! proste pockaj a az killer pride tak ju budes mat aj medzi odoslanymi :wink: toto dava vyhodu ze mozes tu spravu este editovat aj potom co si ju poslal ak sa on este neprihlasil

//no tak sme odpovedali traja naraz :roll:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

johny128 píše://no tak sme odpovedali traja naraz :roll:
ale já trošičku jinak, už aby se Fousek vyjádřil, jestli mu to jde odeslat (tj. aby se to dostalo do nedoručených) nebo jestli ho to vyfakuje hnedka při příkazu odeslat
chápeme se už? :twisted:
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fousek »

Fousek píše:zadal jsem predmet,slozku se zpravama mam v podstate prazdnou,kdysi mi to normalne fungovalo.Napisu text zpravy i predmet,kliknu na odeslat,napise se mi "vase zprava byla odeslana" jenze pak se mi obevi misto ve slozce "doruceno" tak ji najdu v "neodeslano" nejsem si vedom toho ze bych delal neco spatne.
Pisu tady ze mi jde odeslat a napise se mi ze "vase zprava byla odeslana" takze v podstate ode me odejde ale nedojde ke killerovi a proto se zaradi mezi "neodeslano".Me zarazilo i to ze se mi to samy stalo i u "Lord Skullhead" ale von ma taky hodne prispevku a je celkove aktivni takze to muze byt ten samy problem jako u killera.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ok, tak je proste nedorucena, protože zatim ji nepřevzal, trpělivost
To, že je někdo aktivní, neznamená, že čte SZ 8)
Naposledy upravil(a) Slezman dne úte 15. bře 2005, 14:49, celkem upraveno 1 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Fousek píše:
Pisu tady ze mi jde odeslat a napise se mi ze "vase zprava byla odeslana" takze v podstate ode me odejde ale nedojde ke killerovi a proto se zaradi mezi "neodeslano".Me zarazilo i to ze se mi to samy stalo i u "Lord Skullhead" ale von ma taky hodne prispevku a je celkove aktivni takze to muze byt ten samy problem jako u killera.
Tak mi pošli SZ, ted :wink:
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fousek »

Dzin píše:
Fousek píše:Pisu tady ze mi jde odeslat a napise se mi ze "vase zprava byla odeslana" takze v podstate ode me odejde ale nedojde ke killerovi a proto se zaradi mezi "neodeslano".Me zarazilo i to ze se mi to samy stalo i u "Lord Skullhead" ale von ma taky hodne prispevku a je celkove aktivni takze to muze byt ten samy problem jako u killera.
Tak mi pošli SZ, ted :wink:
Poslal jsem a dosla
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Fousek píše:
Dzin píše: Tak mi pošli SZ, ted :wink:
Poslal jsem a vysledek uplne stejny jako u killera
Došlo!!! :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

tam zadne neodeslane NENI! tam je jen nedorucene a odtam to zmizi ve chvili, kdy se K prihlasi.
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fousek »

ICE píše:tam zadne neodeslane NENI! tam je jen nedorucene a odtam to zmizi ve chvili, kdy se K prihlasi.
Za to se omlouvam ale problem byl vyresen takze preju vsem hezky den :)
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

a uz te tam vidim :wink:
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“