Asus P4C800 / P4P800 /SE /-E /Deluxe (478, 875P/865PE+ICH5R)
Moderátor: Eddward
- Slezman
- Středně pokročilý
ano, ta asuska to bere
http://www.asus.com.tw/support/cpusuppo ... pport.aspx
motherboard name
P4P800 SE
a vyjede ti tabulka
btw. MSI to má udělané mnohem líp ty support stránky, to mi nikdo nevymluví
to je otřes tam s tim manipulovat
motherboard name
P4P800 SE
a vyjede ti tabulka
Naposledy upravil(a) Slezman dne úte 15. bře 2005, 15:25, celkem upraveno 1 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Joži
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
u abitiek na 865PE taktiez nejdu willamette
btw
a po uzasne dlhom loadovani
P4-1.8 GHz (Socket478, 400 FSB, L2 cache:256KB) berie
btw
a po uzasne dlhom loadovani
P4-1.8 GHz (Socket478, 400 FSB, L2 cache:256KB) berie
- Joži
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
a je to brutalne pomale, ausus rulezzz teda, ale weby by robit nemaliSlezman(CZE) píše:ano, ta asuska to bere
http://www.asus.com.tw/support/cpusuppo ... pport.aspx)
motherboard name
P4P800 SE
a vyjede ti tabulka
- Slezman
- Středně pokročilý
- Joži
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
na Asusáckej P4P800 jede willamette v pohode, zkoušeno, testovánoSlezman(CZE) píše:ten seznam mi ukaž, vím, že ho má MSI, ale na susu jsem zuatím nic nenašel
mam takovy dojem, ze i865PE pouzili wilamette vylučuje, spon to plati pro obdobu této desky u MSI
http://www.msi.com.tw/program/products/ ... 556&kind=1
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Marthyx
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Please Help
Mohl by mi nekdo poradit s problemem s dekou p4p800-e deluxe ,pokud mam vypnuty pocitac delsi dobu nastartuje se az po ctvrte stim ze mi zahlasi overclocking failed please reconfugure bios f1 run setup nebo f2 to default .kdyz uz to nastartuji tak a pak to vypnu vse po vypnuti nabiha tak jak ma. pak kdyz prijdu s fachy a chci ho zapnout ventilatory se toci jen na monitoru se nic nezobrazuje ,az na poctvrte se to rozjede s tou hlaskou... pritom to vubec nemam pritaktovany nnevite kde by mohl bejt yakopanej pes????
P4P800-E Deluxe , P4 3.0Ghz,800Mhz FSB,1ML2,2x Kingston 400Mhz 512 cl2.5,Gigabyte 3d cooler, WD800JB + MaxtorDiamondmax 40Gb,Asus DVD+-RW + Toshiba DVD-ROM,Leadtek Winfast 2000Xp,Geforce 3 Ti200 64MB , Asus Wifi-b.
- Tommi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Please Help
zmen biosMarthyx píše:Mohl by mi nekdo poradit s problemem s dekou p4p800-e deluxe ,pokud mam vypnuty pocitac delsi dobu nastartuje se az po ctvrte stim ze mi zahlasi overclocking failed please reconfugure bios f1 run setup nebo f2 to default .kdyz uz to nastartuji tak a pak to vypnu vse po vypnuti nabiha tak jak ma. pak kdyz prijdu s fachy a chci ho zapnout ventilatory se toci jen na monitoru se nic nezobrazuje ,az na poctvrte se to rozjede s tou hlaskou... pritom to vubec nemam pritaktovany nnevite kde by mohl bejt yakopanej pes????
- Spirit
- Středně pokročilý
-
- Meldik
- Nováček
-
Taktovani
Prubl sem taktovat v Overclock Tuner +30% a jedu na 3,633 GHz coz je slusny vykon teplota stoupla na 47 °C System stabilni skoro mesic Pameti sem snizil z 333 na 266 aby takt udrzely Jen je smula ze tento ASUS P4P800E Deluxe nema manualni delicku fsb pro pameti aspon sem ji v Biosu nenasel
Asus P4P800-E Deluxe P4 2,8GHz ( 3,633 ) 512MB Seagate 120GB,7200ot,8MB,ATA Seagate 80GB WD 80GB Radeon 8500 AOC 19 NEC 2510A
- Spirit
- Středně pokročilý
-
Re: Taktovani
Samozrejme ze ma. Len na vyber nemas pomer ako to zvykne byt ze 5:4, 3:2,... ale mas rovno vo frekvenciach predpocitane hodnoty. Ale tie dve hodnoty su vzdy v prisluchajucom pomere....Meldik píše:Prubl sem taktovat v Overclock Tuner +30% a jedu na 3,633 GHz coz je slusny vykon teplota stoupla na 47 °C System stabilni skoro mesic Pameti sem snizil z 333 na 266 aby takt udrzely Jen je smula ze tento ASUS P4P800E Deluxe nema manualni delicku fsb pro pameti aspon sem ji v Biosu nenasel
- ThomasTT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
P4P800SE vs HDD
Mam desku ASUS P4P800SE na primarnim kanalu mam HDD WD 80GB a na sekundarnim prenosny HD WD 80GB + Pioneer DWR 109. Problem je v tom, ze kdyz dam do supliku prenosnej disk tak win WP nenabehne (porad prejizdi ten prouzek a nic), Musim tedy vypnout PC, vytahnout prenosnej disk, dat PC do hybernace, vlozit disk, a PC zapnout. Vsechen Hardware jo OK, disky valej na svych maximalnich modech a vsechno skvele funguje, jen pri tom zapinani to zlobí.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Však já neříkám, abys to tam nechal na pořád, ale jenom vyzkoušel, jestli se ti taky ty windows nespustěj, jinak samozřejmě, že tam nějaký zpomalení bude, ale nebude to tak dramatický, mechanika načítá pomalejc, než jakou rychlostí by mohl probíhat přenos mezi mechanikou a mechanikou
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- bigbalu
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
P4C800 Deluxe - POMOC PLEASE
tak jsem si nakonec koupil tento MB za velmi výhodnou cenu (2900,-), ale nějak se mi v něm nedaří rozběhnout PC. Tady je popis toho, co jsem dělal:
Prostě jsem vyndal svou původní desku, dal tuto novou a vše pozapojoval. PC mi nahlásilo, MB nahlásil nový procesor a podobně. Ani jsem nestartoval systém dál a naběhnul hnedka do BIOSu. Zde mě nezajímalo nic víc, než OC Přetaktoval jsem svého CelD320 z 2,4GHz na 3,6GHz na default V a zkusil reset. PC se v poho rozběhlo, tak jsem zase hnedka skočil do BIOSu a kouknul na teploty, ty byly velmi v poho, do 50°C s BOX chladičem. Ještě jsem jen tak brouzdal po BIOSu, ale nic jsem neměnil. Pak jsem PC vypnul a šel spát.
Dneska ráno jsou si chtěl nainstalovat nově systém, tak ho zapnu, skok do BIOSu v poho, vrátím frekvenci CPU na původní hodnoty, reset a nic se neděje. PC se sice resetlo, ale už nenaběhlo, monitor zůstal vyplý. Nepomohl ani znova reset, tak jsem zkusil resetnou CMOSku. To bylo v poho, ale PC stále nic, jen se zapne a nic dál, ani HDD pořádně nenajede, monitor pořád vyplý i po resetnutí CMOSky, prostě ani BIOS nenajede, nic.
Nejdříve jsem si myslel, že jsem zapoměl zasunout 12V přídavné napětí, ale to je zasunuté. Ale PC se chová, jako bych ho tam zasunuté neměl. Jako by mu chyběla šťáva na rozběhnutí. Zkoušel jsem se i dívat, jestli není studený spoj na tom přídavném 12V napětí, ale nic, vše vypadá naprosto v pořádku.
v čem může být problém? Neuměl by mi s tím někdo pomoci osobně?
Prostě jsem vyndal svou původní desku, dal tuto novou a vše pozapojoval. PC mi nahlásilo, MB nahlásil nový procesor a podobně. Ani jsem nestartoval systém dál a naběhnul hnedka do BIOSu. Zde mě nezajímalo nic víc, než OC Přetaktoval jsem svého CelD320 z 2,4GHz na 3,6GHz na default V a zkusil reset. PC se v poho rozběhlo, tak jsem zase hnedka skočil do BIOSu a kouknul na teploty, ty byly velmi v poho, do 50°C s BOX chladičem. Ještě jsem jen tak brouzdal po BIOSu, ale nic jsem neměnil. Pak jsem PC vypnul a šel spát.
Dneska ráno jsou si chtěl nainstalovat nově systém, tak ho zapnu, skok do BIOSu v poho, vrátím frekvenci CPU na původní hodnoty, reset a nic se neděje. PC se sice resetlo, ale už nenaběhlo, monitor zůstal vyplý. Nepomohl ani znova reset, tak jsem zkusil resetnou CMOSku. To bylo v poho, ale PC stále nic, jen se zapne a nic dál, ani HDD pořádně nenajede, monitor pořád vyplý i po resetnutí CMOSky, prostě ani BIOS nenajede, nic.
Nejdříve jsem si myslel, že jsem zapoměl zasunout 12V přídavné napětí, ale to je zasunuté. Ale PC se chová, jako bych ho tam zasunuté neměl. Jako by mu chyběla šťáva na rozběhnutí. Zkoušel jsem se i dívat, jestli není studený spoj na tom přídavném 12V napětí, ale nic, vše vypadá naprosto v pořádku.
v čem může být problém? Neuměl by mi s tím někdo pomoci osobně?
- bigbalu
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: