a este nieco, existuje nieco ako rozdvojka na kable od zdroja??
diki
Moderátor: morke

ruzne ventilatory maji rusne koncovky, standartni je 3 pin (to co se picha do zakl. desky) ale treba svitici ven. od firmy sharkoon maji molex koncovku (na zdroj) pripadne existuje redukce z molexu na 3 pin. existuje i rozdvojka na molex, stoji asi 30kc.alexator píše:zdarec, chcem sa spytat ci tie svietiace vetracky maju pripojenie ku kablom od zdroja, pretoze ten slot kam sa pichaju normalne mam pokazeny.![]()
![]()
diki

este jedna otazka: normalne vetracky na zdroj sa daju z vnutra case namontovat iba tak ze vzduch odfukuju, ked sa obratia tak nemaju zarezy. tie os sharkoon sa daju dat aj tak aby prifukovali vzduch do case?KOFis píše:ruzne ventilatory maji rusne koncovky, standartni je 3 pin (to co se picha do zakl. desky) ale treba svitici ven. od firmy sharkoon maji molex koncovku (na zdroj) pripadne existuje redukce z molexu na 3 pin. existuje i rozdvojka na molex, stoji asi 30kc.alexator píše:zdarec, chcem sa spytat ci tie svietiace vetracky maju pripojenie ku kablom od zdroja, pretoze ten slot kam sa pichaju normalne mam pokazeny.![]()
![]()
diki

este by som sa vratil k tym ventilatorom, http://shop.pctuning.cz/DetailPage.asp? ... &CatId=699Stoobi píše:UV trubice je prostě katoda, která vyzařuje UV světlo (jen slabě - tedy není škodlivé) a UV aktivní materiály (fany, barvy atp. který máš v PC pak svítěj), ale katoda sama o sobě nic nenasvítí...je to jen slabonké fialové světlo (uváděno jako černé světlo)
A invertor je "převaděč - předřadník", která převádí napětí ze zdroje na nějakých 680V, které potřebuje ta katoda...bez něj katoda nejde...

no uvidime, este som sa chcel spytat ze kde si zohnal http://soutez.pcarea.org/soutez//obrbig ... //obr2.jpg tie mriezky na ventilatory? vsade som videl iba take s nejakymi vzormi ako mortal combat alebo blade.Stoobi píše:To by mě taky zajimalo...ale prostě asi mají automaticky vygenerováno zboží, které by se hodilo...Prostě já jsem tenhle fan měl a byla tam...

Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian