Spis hot...Nox.lbc píše:To tlačidlo vypadá fakt cool ..
Bych se na to bal sahnout.
Moderátor: L4mka
Spis hot...Nox.lbc píše:To tlačidlo vypadá fakt cool ..
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
Nezáviď ;-)XPM píše:Kapánek ti stéká rust :oops: :oops:
Je... A navic nevim, kam ho chce dat...masakr_cz píše:BTW: Nerikal jsi ze nechces delat HL mod? Co teda to pacidlo, to je jasnej HL mod.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
uhod si. mě nestékáNox.lbc píše:NezáviďXPM píše:Kapánek ti stéká rust
A kde? To jsem nějak nepochopil, nebo spíš nezaregistroval...XPM píše:Kapánek ti stéká rust
No tohle je teda věc...jak kdyby všechno, co je v HL2 nemohlo být jinde...copka páčidlo je vynález čistě pro HL2 (mod) nebo co? To mě prostě k tomuhle stylu sedí, tak proč to nepoužít...navíc je úplně jiný a bude jinde umístěný.masakr_cz píše:BTW: Nerikal jsi ze nechces delat HL mod? Co teda to pacidlo, to je jasnej HL mod.
Notak měkkej není...jde ohnout daleko hůř než normální kulatina. A nebyla to sranda...dělal jsem to celý odpoledne...jen ve svěráku, ohýbal jsem to ručně a pak trochu palicí...nakonec úprava konců rozbruškou.masakr_cz píše:Roxor je mekej shit, ohnes ho skoro i v ruce
Roxor proste patri k HL modu.
no kdyz uz se v tom tak stouras tak kdyz prsi (treba) a voda steka po kovu, tak kdyz ten kov rezne, tak se tvori presne takovehle stekance, takze to ma treba Stoobi promyslene do takovych detailu, ze to tak proste ma bytXPM píše:trochu stéká vlevo dole ale stane se...
To páčidlo má i praktický použití třeba když tě brácha nasere, nebo se zasekne win