Problém s DVD/RW/R9 MSI DR16-B2

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Problém s DVD/RW/R9 MSI DR16-B2

Příspěvek od CADmaster »

Ahojda, mám takovej problém, jen nevím v čem je problém ...

Mám novej PC, P4, procesor prescot 3.0 GHz (800FSB), základní deska ASUS P5GD2 a vypalovačku MSI DRI6-B2

Když jsem na mechanice něco instaloval tak v pohodě (cd a dvd četla) ale jakmile jsem dal něco vypálit, tak vypalovačka nevypálila ani CD ani DVD, prostě mechanika jakoby začne ale nic nedělá ... nakonec se to nějak zasekne že ikdyž natvrdo shodím aplikaci tak medium se stále točí, dioda bliká červeně a nic, zmáčkun eject a nic, počítač pak už vůbec nereaguje, když dám "start" >> "vypnout" tak nic, musim dát tvrdej reset ... no tak jsem mechaniku reklamoval po dlouhem měsíci jsem dneska dostal novou a co se stalo ???
Opět to samé ... pochybuju že je pak problém ve vypalovaččce ale docela to nechápu.

Uměl by někdo poradit ??

Nevím ani do jaké kategorie to napsat, tahle mi přijde nejbližší.
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

na jaké média pálíš?
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
slůně
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slůně »

1. nahrál jsi nový FW?
2.Málo vypalovacích softů tuto vypalovačku korektně pozná(v neru byl stejný problém)
3.Media
Měl jsem tuto vypalovačku na testy(na CDR.cz -byla hodnocena velmi dobře) a byl jsem zklamán. :(
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To:CADmaster
Jestli můžeš, tak si půjč od kamaráda jinou vypalovačku a vyzkoušej ji u sebe, jak se bude chovat
Bathory
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

No pálet sem zkoušel na Verbatim .. ale ona se stejně chová i při pálení na CDR .. : (

Je to PC co mám v práci, takže nový FW nahrávat si nerisknu.

No mohl bych si vzít vypalovačku zdomova, ale u té první vypalovačky byla snad diagnóza že byla vypálená či co. Ten co mi sem ten PC skládal si myslí že je to zdrojem a já bych nerad aby mi to zkurvilo ještě mojí LG .. :(

Každopádně to bude muset řešit ten co mi to skládal, já jsem to chtěl jen urychlit, protože todle mi do hlavy moc neleze :(
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jakej tam je zdroj?
Bathory
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

fakturu tady tedka nemam ale sundal sem poklop a vycetl jsem:

SUN PRO

KY-400ATX - (+5V > 20A) (+12V > 12A) (-5V > 0,3A) (-12V > 1A) (+3,3V > 16A) (+5VSB > 2A) (+5V&3,3V > 13,5W) (total > 300W)

- ten co to skladal pry ma podezreni ze zdroj nestaci ci co ze pry ta deska (Asus P5GD2 Premium) snad žere dost a ze neco zdroj neda tolik do vypalovacky .. - nechapu

mam na tom zdroji zarizeni: 1x DVD-RW, 1x HDD 120GB PATA

a vicemene nic dalsiho, jedna grafika nejaka x800 nebo tak na PCI-E a zadne pridavne chladice nebo tak tam nejsou
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Zdroj by snad měl stačit. Zkusils tu jinou vypalovačku u sebe?
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“