PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Jafido
- Středně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
To by mě zajimalo co tomu nasvědčuje...zatím jsem tam teda nenašel jedinou věc, proč by to měl být zrovna HL2masakr_cz píše:Me je to jedno, jestli delas HL mod nebo ne, ale vsechno zatim naznacuje ze to HL mod asi bude.
2XPM: Dominator to vysvětlil celkem dobře, ale nebylo to schválně a hlavně v reálu to tam není vidět...ani nevím, jak se to na fotce objevilo...
2Dominator: Díky...fakt dobrý vysvětlení....
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
:: UPGRADE ::
Tak ukážu fotky toho, co jsem dělal o víkendu a ještě dneska dodělával...samozřejmě to ještě není ani natřený, ani rezatý...proto to působí tak nějak divně...ty pruhy budou zašpiněný, takže to berte jen tak pro ilustraci a navíc to není hotové...zítra zase snad něco přidělám a hlavní efekt bude podle mě mít samotná bočnice, kterou budu dělat tenhle víkend. Takže pak by měl být bok konečně hotov a postupně se přesunu na vršek...
Jo a na vysvětlenou...ty pruhy nejsou na plechu, ale na síťce, která je asi 4mm nad plechem...pod ní bude rez a ještě pár věcí, co mě napadly...na níc bude taky něco...opravdu je to jen na ukázku...
No a ty husí krky jsou více méně naprd. Jen jako doplněk, kterej podle mého působí perfektně hlavně při pohledu zepředu...samozřejmě budou šedý a rezatý...
Takže fotky pro ILUSTRACI:
Uvítám jakoukoli připomínku...ale zdůrazňuju šťouraly...není to hotové...
Tak ukážu fotky toho, co jsem dělal o víkendu a ještě dneska dodělával...samozřejmě to ještě není ani natřený, ani rezatý...proto to působí tak nějak divně...ty pruhy budou zašpiněný, takže to berte jen tak pro ilustraci a navíc to není hotové...zítra zase snad něco přidělám a hlavní efekt bude podle mě mít samotná bočnice, kterou budu dělat tenhle víkend. Takže pak by měl být bok konečně hotov a postupně se přesunu na vršek...
Jo a na vysvětlenou...ty pruhy nejsou na plechu, ale na síťce, která je asi 4mm nad plechem...pod ní bude rez a ještě pár věcí, co mě napadly...na níc bude taky něco...opravdu je to jen na ukázku...
No a ty husí krky jsou více méně naprd. Jen jako doplněk, kterej podle mého působí perfektně hlavně při pohledu zepředu...samozřejmě budou šedý a rezatý...
Takže fotky pro ILUSTRACI:
Uvítám jakoukoli připomínku...ale zdůrazňuju šťouraly...není to hotové...
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
Zatím to vypadá pěkně, jestli tomu tak bude i po "zašpinění" ... to se nechám překvapit ;-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Masid
- Začátečník
Dáš taky neco do té vrchní části? Je to tam takový prázný. Ale jinak OK
AMD Sempron 2800+, 1GB/333Mhz RAM, GeForce FX 5900XT 128MB, 120GB, 160GB HDD, SB Audigy 4, DVD ROM ....
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
Masid mod :
P II 300MHz, RAM - 160MB 133MHz, Riva TNT2 ultra 32MB, HDD 3,2GB WD, CD-ROM 48x Lite-on, FDD,
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=31906
- Kerry
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
taky si myslim.. tohle to presne potrebovaloKelly píše:teda tuhle tu bednu uplne zmenilo...ale k lepsimu
ten posledni update se povedl
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
HL2 mod byl první rezavej mod takže tenhle styl někomu může takhle připadat.
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasit můžeš ale nic nezměníš...prostě v povědomí lidí zůstane HL2 mod a každá rezavá case ho bude připomínat. Ty si dodal ještě páčidlo které bylo v HL2 modu tak se nediv. A ten bok mi taky tak připadá že je z HL2 ač jsem ho nikde jinde neviděl...je to všechno o povědomí
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- GoodMan
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Arcarius
- Začátečník
Tak se dívám na ten Moding ,a divím se co všechno jde udělat z takových věciček ,viz. Páčidlo
Taky se chystám na nějaký moding ,tak jestli seženu foťák tak taky nafotím
Taky se chystám na nějaký moding ,tak jestli seženu foťák tak taky nafotím
CoolerMaster MasterCase MC500M - Alien Weyland-Yutani Mod - working on it
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
CPU Intel i7-8700 + be quiet! Dark Rock Pro 3, RAM 16GB DDR4 ADATA, MB MSI Z370 PC PRO, VGA ASUS GTX 1060 6GB DUAL, SSD M.2 512GB Nvme XG5 Toshiba, Samsung 850PRO 120GB, HDD SAS LSI 12Gbps + 8TB HGST ultrastar DC HC510 + 500GB Velociraptor + 3TB + 2TB, Zdroj Seasonic SS-520FL2 F3 Platinum-520 Fanless 520W, ASUS Xonar ST - audiophile mod.
- honny
- Středně pokročilý
[OT k tematu]Ted hraju HL2 a nechapu, proc vsechny HL2 mody sou rezavy... V te hre skoro zadna rez neni!!! [/OT]
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: