Nevite nekdo jak se vytvarijou programy na DVD-VIDEO.
Treba potrebuju vypalit na DVD 50 kratkych videosekvenci, tak bych potreboval udelat vicestrankovou uvodni obrazovku, kde by byly na vyber jednotlive kapitoly a take moznost volby prehrat vse po sobe.
Dik za odpoved. A hlavne mi nerikejte ze to de v kazdym softu pro tvorbu DVD.
DVD-VIDEO program
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: DVD-VIDEO program
Pinnacle Studio 8,9 teda pokud jsem pochopil jak to myslíš....masakr_cz píše:Nevite nekdo jak se vytvarijou programy na DVD-VIDEO.
Treba potrebuju vypalit na DVD 50 kratkych videosekvenci, tak bych potreboval udelat vicestrankovou uvodni obrazovku, kde by byly na vyber jednotlive kapitoly a take moznost volby prehrat vse po sobe.
Dik za odpoved. A hlavne mi nerikejte ze to de v kazdym softu pro tvorbu DVD.
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak, tak, u verze 9 doporučuji opravný patch na 9.3 nebo 9.4, v holé verzi 9.0 jsem měl problémy po zrenderování filmu s jeho následným vypálením - zkrátka se to kousalo. Včera jsem dělal to co tady popisuješ a zvuk se mi předbíhá proti obrazu, ještě to musím doladit (je to u nahrávek z TV, když jsem takhle upravoval film z DV kamery, tak bylo vše OK).Dzin píše: Pinnacle Studio 8,9 teda pokud jsem pochopil jak to myslíš....
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
No patch sem neměl šlapalo, ale teď ho mám a je to podle mě lepší už jen kvůli přidáním mnoha funkcí!_Stepan píše:tak, tak, u verze 9 doporučuji opravný patch na 9.3 nebo 9.4, v holé verzi 9.0 jsem měl problémy po zrenderování filmu s jeho následným vypálením - zkrátka se to kousalo. Včera jsem dělal to co tady popisuješ a zvuk se mi předbíhá proti obrazu, ještě to musím doladit (je to u nahrávek z TV, když jsem takhle upravoval film z DV kamery, tak bylo vše OK).Dzin píše: Pinnacle Studio 8,9 teda pokud jsem pochopil jak to myslíš....
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: