Je těžký sestavit PC ?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- AL@H
- Nováček

Ak si v biose nahodou vypnes vypnutie PC pri niejakej teplote ktoru si zvolis vedsinou 75C tak odpalenie nieje taky problem bol som jedneho odpalenia aj svedkom treba dodat ze to bolo zamerne odpalenie vypli sme vetrak na chladici vypli ochranu a cakali sme co sa stane asi po 6 min PC vyplo a uz nenabhlo po odstraneni chladica sme vydeli krasne ocmudene jadro.
P4 530J, MSI 915P Combo, 2x512MB Ram, Rx600 256Mb, Audigy 2, 120 Gb Maxtor
- Muad'Dib
- Červená karta

-
- Bydliště: Sobôtka 98/6, Rimavská Sobota, 97901, Slovenská republika, EÚ
Re: Al@h
No tak k tomu flamu a offtopicu:
pozri sa na to takto - keď to nutne budeš chcieť odpáliť, tak sa ti to podarí! Ak na procesor napr. nedáš chladič, tak do 4-6 sekúnd od zapnutia sa s ním môžeš definitívne rozlúčiť. Skrátka spoločnosť AMD to má vyriešené tak, že o tepelnú ochranu procesora sa má starať základná doska, také sú jej odporúčania pre výrobcov. Takže už žiaden flame podobného typu: "no, videl som isté video na THG..."!
pozri sa na to takto - keď to nutne budeš chcieť odpáliť, tak sa ti to podarí! Ak na procesor napr. nedáš chladič, tak do 4-6 sekúnd od zapnutia sa s ním môžeš definitívne rozlúčiť. Skrátka spoločnosť AMD to má vyriešené tak, že o tepelnú ochranu procesora sa má starať základná doska, také sú jej odporúčania pre výrobcov. Takže už žiaden flame podobného typu: "no, videl som isté video na THG..."!