OUTLOOK EXPRESS 6

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

majkl.lowec píše:Já mam dotaz jestli neexistuje nějaká utitlitka, resp. něco jako plugin do OE který by mi umožnil odesílání mailu ve stanovený čas.
OE asiu ne, ale do Fire Foxu ano. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

Po naistalování SP1 do XP se mi v oulooku objevil zajímavý problém - používám dvě identity a nyní mezi nimi nejde přepínat. Zvolím, že chci změnít identitu, normálka jako by spadne outlook a začně znova nabíhat, ale ejhle opět do té samé identity. Když ale ve správě identit dám, aby outlook nabíhal pod tou druhou, naběhne ta druhá a na první se opět nepřepnu. Takže identity fungují, jen se nepřepínají a vážně není pro mě řešení pokaždé nastavit aby jako default pouštěl tu, kterou aktuálně potřebuji.
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od majkl.lowec »

No žádná reakce. ale stejne jsem si už poradil - stačilo jen nějakou tu aktualizaci na Outlook a už to přehazuje jak divý. Ale stejne je to paradox, dám si tam SP1, kterej má snad i nějaké patche na OE, ale aby korektně běžel, musím si tam dát jeste jeden :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

majkl.lowec píše:No žádná reakce. ale stejne jsem si už poradil - stačilo jen nějakou tu aktualizaci na Outlook a už to přehazuje jak divý. Ale stejne je to paradox, dám si tam SP1, kterej má snad i nějaké patche na OE, ale aby korektně běžel, musím si tam dát jeste jeden :(
nj, i mistr tesař si někdy ruce utne :-D asi jsi tam dal aktualizaci novější než SP1 a zafungovalo to, holt to u MS opravili až po SP1 :roll: :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Iguka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iguka »

Potřeboval bych poradit s nastavením outlook exprees. Mám připojení na internet přes karneval a e-mail má vytvořen na centrum.cz. Chtěl bych, abych si poštu z této adresy mohl vyzvedávat v outlooku. Zkoušel jsem nastavovat v outlooku jako příchozí a odchozí pop3.centrum.cz a smtp.karneval.cz, ale to nefunguje . Nemáte s tím někdo zkušenosti ???
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Iguka píše:Potřeboval bych poradit s nastavením outlook exprees. Mám připojení na internet přes karneval a e-mail má vytvořen na centrum.cz. Chtěl bych, abych si poštu z této adresy mohl vyzvedávat v outlooku. Zkoušel jsem nastavovat v outlooku jako příchozí a odchozí pop3.centrum.cz a smtp.karneval.cz, ale to nefunguje . Nemáte s tím někdo zkušenosti ???
Tak tos to nastavil správně! A funguje ti alespoň jedno? Jde stahovat, nebo odesílat, nebo ani jedno??
Artass91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artass91 »

mám problém vždy když chci odeslat poštu tak mě naskočí chyba " Nelze vyžádat nové zprávy na vašem serveru HTTP. Účet: 'Hotmail', Server: 'http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp', Protokol: HTTPMail, Odezva serveru: 'Service Unavailable', Port: 0, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba zásuvky: 87, Číslo chyby: 0x800CCCF0" :o Co to je??
Nevím proč mi to píše účet je vytvořen.Díky a poraďte prosím
Bude brzo: MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS X1950Pro (581/1400) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb, REPRO: Labtec 2.1 wooden subwoofer, DVD: ASUS E616P@16x/48x, CRT: Sampo AlphaScan 511-15"@1024x768/60Hz, USB: 4 ports
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Artass91 píše:mám problém vždy když chci odeslat poštu tak mě naskočí chyba " Nelze vyžádat nové zprávy na vašem serveru HTTP. Účet: 'Hotmail', Server: 'http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp', Protokol: HTTPMail, Odezva serveru: 'Service Unavailable', Port: 0, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba zásuvky: 87, Číslo chyby: 0x800CCCF0" :o Co to je??
Nevím proč mi to píše účet je vytvořen.Díky a poraďte prosím
Zkus Google! Pokud umíš trošku anglicky, tak tam něco určitě najdeš. Zkus zadat tu chybu a najde ti to stovky odkazů. Jinak tady je odkaz, jak nakonfigurovat Outlook pro Hotmail: http://support.microsoft.com/?id=287424 snad ti to pomůže.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“