Má cenu 5200fx ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

No mám tu MSI viakt4alv,30gb seagate 5200ot/min (snažím se ho prodat) Athlona 2500+(Barthona) CD a CDRW a to je asi tak vše krom ty GF 2 :)
K!ll3r píše:to je blbost :roll: pujde tam oboje , napis sestavu :wink:
ObrázekOnly AMD, CS, MSI :)
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

No ne měl bych ju snad slyšet ?
zombux píše:
Zetes.xXx píše:No a to by potom byl výkon (by ani monitor nestačil vykreslovat :D ) a co by bylo asi lepší pro moji MSI viakt4avl agp 8x ? asi nvidia co ? protože sem zaslechl že MSI nemá rád ATi a naopak :sad:
je to jedno, slyšels fámu... která se navíc asi týkala Radeonu 9600
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

ta fama se tykala desek KT600 od aususu a radeonu 9600 od asusu , proste tady ty varianty nejdou do hromady , obecne serie 9600 vs KT600 byl hrich vis :) jinak procak mas dobrej , ten ti i staci , takze urcite tu grafiku , uvidis co bude v lete , ceny jdou furt dolu , uz ted novej X800pro stoji 9K , tam neni co resit :)
Zetes.xXx
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zetes.xXx »

jo a zapoměl sem dodat 512 mb ram na 400mhz no, ale chtěl bych abych kdyžtak ještě mohl koupit ten disk pokud ho nekoupím do tejdnu tak budu čekat až na prázdniny :( snad ta grafika spadne na 5000kč a já si pořádně užiju už jsem dlouho neviděl efekty v NFSU2 :D
K!ll3r píše:ta fama se tykala desek KT600 od aususu a radeonu 9600 od asusu , proste tady ty varianty nejdou do hromady , obecne serie 9600 vs KT600 byl hrich vis :) jinak procak mas dobrej , ten ti i staci , takze urcite tu grafiku , uvidis co bude v lete , ceny jdou furt dolu , uz ted novej X800pro stoji 9K , tam neni co resit :)
:sad:
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“