taktování v CoreCenter

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
koza
Začátečník
Začátečník

taktování v CoreCenter

Příspěvek od koza »

Čus!! nedávno jsem koupil novou MB msi 865pe neo2-pfs.... no a k ní byl tenhle program... takže jsem ho vyzkoušel a taktnul sem svoje p4 2Ghz na 2,4Ghz no a pak to slo i na nakejch 2,8.... takže celkem pohoda.. ale je tam takova tabulka a tam je napsano 3,3V a vedle toho bliká cerveně 3,64V... nemůzu tak nák vodrovnat procák??? a taky sem se chtěl zeptat jaký máte všeobecně zkušenosti s tim prográmkem... thanx
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? mrkni si v biose napatia radsej
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Presne tak......., najlepsie riesenie je taktovat priamo cez BIOS ..... , tam si mozes vsetko nastavit indiidualne/ postupne otestovat a naviac nemusis mat v systemu spustenu ziadnu zbitocnu aplikaciu.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Nacito
Nováček
Nováček

Re: taktování v CoreCenter

Příspěvek od Nacito »

koza píše:Čus!! nedávno jsem koupil novou MB msi 865pe neo2-pfs.... no a k ní byl tenhle program... takže jsem ho vyzkoušel a taktnul sem svoje p4 2Ghz na 2,4Ghz no a pak to slo i na nakejch 2,8.... takže celkem pohoda.. ale je tam takova tabulka a tam je napsano 3,3V a vedle toho bliká cerveně 3,64V... nemůzu tak nák vodrovnat procák??? a taky sem se chtěl zeptat jaký máte všeobecně zkušenosti s tim prográmkem... thanx

No ja tiez pouzivam Core Center a Mam pretaktovany P4 3.0 HT LGA 775 na 3300 a nemam ziaden problem ze mi mi nejake napatie ukazovalo cervenym ale tusim v manuale je napisane ze cervena znamena nastavenie na vysoku hodnotu, ale neviem ci je to riskantne. skus pozriet manual k core centeru alebo k biosu niekde tam som o tom cital
:-D
Intel Pentium 3,0 HT LGA 775, MSI 865-PE NEO 3 Gigabyte Radeon 9800 PRO 2x DDRAM 512 MB APACER CL 2,5 Dual channel, 30 Gb hdd Maxtor, SB Audigy 2 platinum EX, Creative decoder DDT-1000, repro Creative Gigaworks S 750
Nacito
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nacito »

random píše:Presne tak......., najlepsie riesenie je taktovat priamo cez BIOS ..... , tam si mozes vsetko nastavit indiidualne/ postupne otestovat a naviac nemusis mat v systemu spustenu ziadnu zbitocnu aplikaciu.....
No v niecom mas pravdu ale napriklad dosky MSI maju technologiu Core cell ktora ti cez softik pretaktuje fsb ale aj ti potrebne zvysi napatie procaka ak treba a ak si bezny uzivatel a nevies kam az mozes zajst tak je to uplne super si myslim a hlavne si pretaktujes procesor iba ked potrebujes a tym ho setris. Pravda je ze skor nez ho odpalis tak to bude pomaly crep :)
Intel Pentium 3,0 HT LGA 775, MSI 865-PE NEO 3 Gigabyte Radeon 9800 PRO 2x DDRAM 512 MB APACER CL 2,5 Dual channel, 30 Gb hdd Maxtor, SB Audigy 2 platinum EX, Creative decoder DDT-1000, repro Creative Gigaworks S 750
ace
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ace »

na kolko Core Cellom max mozem taktnut p4 3,0 GHz do LGA 775
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: taktování v CoreCenter

Příspěvek od Satiriasis »

koza píše:3,64V... nemůzu tak nák vodrovnat procák???
To ukazuje napeti na 3.3v vetvi a to zvysene napeti je zpusobeno nejakym nekvalitnim noname zdrojem. Odpalit ti to nic nemuze, dal si to deska reguluje sama. Mam kamose co ma na +12v-18v a na +5v- 9v a ma to tak 2roky. Nechces to fakt zkusit pres Bios?? Je to mnohem lepsi
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

No já bych to v tom biosu zkusil ale nák se tam moc nevyznam... :o
Můžete poradit jak na to??? Mam desku MSI 865PE neo2-PFS
hrabe
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrabe »

No ja mam MSI 865PE Neo3, v biosu je to na dve veci. Nevim jak u jinech desek, ale tady u tý jsem se s Celeronem D dostakl na 3Ghz, pak to už nešlo. Ale přes CoreCenter bez problému na 3,3Ghz a paměnti na 400Mhz.
šlo by to víc, ale mít tak 500 Mhz paměti. :(
Intel Celeron D 2,66Ghz@3,3Ghz (AC Freezer 7); 1GB DDR PC3200 ; ATI Radeon X800XT (AC VGA Silencer 5 ); 500/500Mhz ; MSI 865PE Meo3 ; HDD1 40Gb seagate ; HDD2 20Gb; HDD3 160Gb Hitachi
Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

to hrabe:Taky v biosu to musis umet a ne ze jen zvednes FSB.

Jinak doporucuju si precist FAQ. Je to tam dobre vysvetleny a je tam i odkaz na pctuning,kde je taktovani Intelu jeste vic rozepsany
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“