P4 2.4Ghz, 512MB DDR, GeForce2GTW 64MB
Windows XP SP1
Moderátor: Loki5567

podle mě to nepude, protože ta stará hra ty ovladače nepoužívá a prostě přistupuje ke kartě v režimu VGA compatibile, můžeš napsat několik příkladů, které takto zlobí?ICE píše:kdyz to zamces powerstripem napevno pro vsechna rozliseni, tak to taky nejede?

Nejse zas taková lama....ty mámShit píše:CoolbitsLuks píše:No mě ne.V ovladačích jsem to zkoušel X krát.Asi to dělaj ovladače....mám 71.80 a jsem línej tam dávat jinýStačí číst sekci ovladače.

zkus ReForce... CoD je OpenGL a starsi drivery s tim mely problemy, ikdyz sem presvedcenej, ze 71.80 musej umet i vnutit frekvenci i oGL... jen jestli mas spravny rozliseniLuks píše:Nejse zas taková lama....ty mámShit píše:CoolbitsStačí číst sekci ovladače.

U ati to bohužel není tak jednoduché jako u nvidie. Alespoň já nepřišel na nic lepšího než řešení třetí strany.cert píše:COD United Offensive a GTA Vice+San Andreas mi idu stale iba na 60Hz.
Monitor zvlada vyssie frekvencia v pohode, Catalysty mam najnovsie.

Naprosty souhlas.. Albion je dosova vec, coz znamena, ze ovladace z oken vubec nepouziva.. tady zadny CoolBits (coz mimochodem delaji vsechny jmenovane programky) nepomuze.. Nebo mi snad nekdo chce tvrdit, ze umel v dosu nastavit freqenci monitoru..?pavel.minarik píše:podle mě to nepude, protože ta stará hra ty ovladače nepoužívá a prostě přistupuje ke kartě v režimu VGA compatibile, můžeš napsat několik příkladů, které takto zlobí?