Vše okolo DVD/RW/R9 LITE-ON SOHW-1673S
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Victor
- Začátečník

SOHW-1673S@1693S
Lze použít firmware z SOHW-1693S a naučit SOHW-1673S dvouvrstvé DVD-R?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- jupík
- Začátečník

Zdravím právě se mi vrátila liteonka 1673s s reklamace(výměna za nový kus)pálí lépe než její předchůdkyně ale v každém testu kvality aspoň jeden "paprsek" u C2(pif)přeletí přes hodnotu 4 jinak docela v pohodě.Většinou test dopadne (maximální hodnota)tak C1 24-32/C2 6-19(rozhodně lepší než původní mechanika) většinou to je zaváděci stopa a paradoxně čím rychleji (16X)palím tak tím lepší výsledek.Je to na reklamaci nebo to je ještě v normě
?
a ještě jeden dotaz má vliv 2Mb cache u HDD na vypalování že by se nedostávaly data dost rychle k mechanice,ikdyž zásobník je plný i vyrovnávací paměť já jen že se ta lieonka na začátku roztočí zastaví a tak asi minutu než začne vypalovat?Dík za odpověď
P.S. ani po použití nového firmwaru JS05 ze stránek liteonu se nic nezlepšilo(je jen na podporu médií)
a ještě jeden dotaz má vliv 2Mb cache u HDD na vypalování že by se nedostávaly data dost rychle k mechanice,ikdyž zásobník je plný i vyrovnávací paměť já jen že se ta lieonka na začátku roztočí zastaví a tak asi minutu než začne vypalovat?Dík za odpověď
P.S. ani po použití nového firmwaru JS05 ze stránek liteonu se nic nezlepšilo(je jen na podporu médií)
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ono se doporučuje jednorázový překročení v KProbe smazat, pokud se jedná o jeden paprsek, lze to v tom programu i aktivovat.jupík píše:Zdravím právě se mi vrátila liteonka 1673s s reklamace(výměna za nový kus)pálí lépe než její předchůdkyně ale v každém testu kvality aspoň jeden "paprsek" u C2(pif)přeletí přes hodnotu 4 jinak docela v pohodě.Většinou test dopadne (maximální hodnota)tak C1 24-32/C2 6-19(rozhodně lepší než původní mechanika) většinou to je zaváděci stopa a paradoxně čím rychleji (16X)palím tak tím lepší výsledek.Je to na reklamaci nebo to je ještě v normě?
To s tím nesouvisí, mě to dělá taky a mám na disku 8MB buffer. Prostě jí to jenom trvá déle, než jiným mechanikám.jupík píše:a ještě jeden dotaz má vliv 2Mb cache u HDD na vypalování že by se nedostávaly data dost rychle k mechanice,ikdyž zásobník je plný i vyrovnávací paměť já jen že se ta lieonka na začátku roztočí zastaví a tak asi minutu než začne vypalovat?Dík za odpověď
Bathory
- Victor
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: