Nevie mi niekto povedť co je to ?
Nachadza sa na ASUS A7V266-EX,
je o 20pin dlksi od klasickeho.
Ake VGA karty to mali?
K cemu je AGP Pro?
Moderátor: Eddward
- st.slama
- Začátečník
-
- zombux
- Odborník PCT
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Prescti si clanek na Tom's Hardware, jinak, ten clanek je trosku starsi, takze nejaky informace ber s rezervou... S tema high end kartama je to prevda, i kdyz v dnesni dobe uz je to stejne pase - mame molex. Ale pamatuju se, ze ASUS nabizel nejakou naduplou GF 256 do AGP Pro - meli to totiz vsechny jeho desky v ty dobe.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate 

- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
JJ AGP sa vsak na bezne karty nijak nepresadil....... s benznich dosiek ho naozaj vydavam najcastejsie prave na doskach od Asusu.... najvacsia vyhoda spocivala prave v moznosti vacsieho odberu grafickej karty.....
Cesta vsak isla smerom klasickeho AGP + pridavni konektor na napajanie....... ( sice ubudol jeden napajaci konektor, ale karta sa dala pouzit v kazdej zakladnej doske..... bez nutnosti zmenit pre grafiku kartu aj mozno inak slusnu zakladnu dosku..... )
Osobne som vydel len par kariet AGP Pro ....... napr. Qautro 2 64MB DDR za nehorazne peniaze...
Prinos tejto specifikacie urcite nebol az taky velky.... a necudujem sa ze sa az natolko nepresadil......
Cesta vsak isla smerom klasickeho AGP + pridavni konektor na napajanie....... ( sice ubudol jeden napajaci konektor, ale karta sa dala pouzit v kazdej zakladnej doske..... bez nutnosti zmenit pre grafiku kartu aj mozno inak slusnu zakladnu dosku..... )
Osobne som vydel len par kariet AGP Pro ....... napr. Qautro 2 64MB DDR za nehorazne peniaze...
Prinos tejto specifikacie urcite nebol az taky velky.... a necudujem sa ze sa az natolko nepresadil......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- honny
- Středně pokročilý
Ja ten slot na ASUSu A7N8X deluxe mam...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian