...co na to rikate?
Call of Duty 2
Moderátor: Baneshee
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Call of Duty 2
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8598&a=1
...co na to rikate?
ty obrazky sou hodne pusobivy..
)
...co na to rikate?
Naposledy upravil(a) Orist dne ned 20. bře 2005, 19:19, celkem upraveno 1 x.
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

Taky mi to moc připomina HD2, ale grafika si mylsim ze je dost dobra, ale proč KUR** takova dobra grafika v dobe 2.svetove!!!! Ja chci REAL nebo FUTURE!!!Zbyna píše:Teda ty screeny se mi vůbec nelíbí. Nemám rád grafiku stylu HD2 ... a tohle mi to trochu víc připomíná
![]()
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
co to kurva meles? Myslíš že ve 2. světový viděli lidi černobíle nebo co?frost.silenec píše:Taky mi to moc připomina HD2, ale grafika si mylsim ze je dost dobra, ale proč KUR** takova dobra grafika v dobe 2.svetove!!!! Ja chci REAL nebo FUTURE!!!Zbyna píše:Teda ty screeny se mi vůbec nelíbí. Nemám rád grafiku stylu HD2 ... a tohle mi to trochu víc připomíná
![]()
- Zetes.xXx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

protože mi už WWII leze krkem (a mozna i jinudy), bude semuset tahle hra SAKRA snažit, aby mě opravdu zaujala. Zatim jediny, co se mi libi, je ten screen s tim dělem Flak88
takže uvidíme
takže uvidíme
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Zetes.xXx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo to že ti WWII leze krkem odpodvídá i tvůj avatarSlezman(CZE) píše:protože mi už WWII leze krkem (a mozna i jinudy), bude semuset tahle hra SAKRA snažit, aby mě opravdu zaujala. Zatim jediny, co se mi libi, je ten screen s tim dělem Flak88![]()
takže uvidíme
EDIT: Sry za OT
Naposledy upravil(a) dravgunov dne pát 18. bře 2005, 13:02, celkem upraveno 1 x.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No tak, chlapi, držte se tématu
I kdyz se zatim neni moc o čem bavit - z par screenů si človek obrázek neudelá
Nezbejvá než doufat, ze dvojka bude hezčí, rychlejší, bude mít lepší AI, lepší replayability, více efektů, lepší HRATELNOST .. no však to znáte. Proste ze bude presne podle propagačních materiálů.
I kdyz se zatim neni moc o čem bavit - z par screenů si človek obrázek neudelá
Nezbejvá než doufat, ze dvojka bude hezčí, rychlejší, bude mít lepší AI, lepší replayability, více efektů, lepší HRATELNOST .. no však to znáte. Proste ze bude presne podle propagačních materiálů.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Zetes.xXx
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to doufání bude špatné....většinou každej další díl nějakej hry je horší
jen doufám že to nezkopou jak Driv3ra 
Sentenced píše:No tak, chlapi, držte se tématu![]()
I kdyz se zatim neni moc o čem bavit - z par screenů si človek obrázek neudelá![]()
- frost.silenec
- Začátečník

Stejneho nazoru jsem ja. Tohle je vysvetleni pro james.flashpoint.Slezman(CZE) píše:......protože mi už WWII leze krkem (a mozna i jinudy)......
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Peta
- Začátečník

-
- Slezman
- Středně pokročilý

- Peta
- Začátečník

-
- honny
- Středně pokročilý

To je q3 engine?Peta píše:Q3 engine nechame spat, to jo(slavi bezmala 5-6let???)
-autorum COD se musi nechat ze z nej vyzdimali opravdu vsechno, predevsim vybuchy v COD:UO sou na Q3 engine opravdu pusobive
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- frost.silenec
- Začátečník

To my velmi pripomina SOURCE engine, takze co tomu bude chybet: Fyzika a hratelnost!!!Peta píše:Jejich novej Engine bude prej dosti zamerenej na efekty větru, pisku, kouře, výbuchů....
- shadow
- Středně pokročilý