Dobrý den
Mám tento TV tuner,a jsem z toho celý zmatený.Nějak mi nejdou naladit tv programy.Když už se to podaří,jsou různě rozházené (př na 1 kanále,další program je třeba až na 20kanále a td).Kdyby ste mi mohli poradit,jak sesouhlasit programy s tímto tv tunerem.Ideální by bylo kdyby byl český návod.Kdyby ho někdo měl,tak mi ho prosím pošlete na r.brenek@centrum.cz.Nebo mi dejte adresu a já si ho stáhnu.Moc by mi to pomohlo.Díky
sestava - athlon 3000+ 64,maxtor 120GB,512DDR,Ati radeon 9600Pro,deska GB K8N pro nForce 3 -250
//Jája - přesun z ostatní HW
MSI TV@nywhere master
- radon
- Nováček
-
- MaTTo S
- Začátečník
-
Re: MSI TV@nywhere master
No tak tuto TV Kartu som mal dokonca druhu za dva dni . No proste je to nejaky .............radon píše:Dobrý den
Mám tento TV tuner,a jsem z toho celý zmatený.Nějak mi nejdou naladit tv programy.Když už se to podaří,jsou různě rozházené (př na 1 kanále,další program je třeba až na 20kanále a td).Kdyby ste mi mohli poradit,jak sesouhlasit programy s tímto tv tunerem.Ideální by bylo kdyby byl český návod.Kdyby ho někdo měl,tak mi ho prosím pošlete na r.brenek@centrum.cz.Nebo mi dejte adresu a já si ho stáhnu.Moc by mi to pomohlo.Díky
sestava - athlon 3000+ 64,maxtor 120GB,512DDR,Ati radeon 9600Pro,deska GB K8N pro nForce 3 -250
Ale zaprve si treba stiahnut nejaky novy software z internetu lebo to co je k tomu na CD hrôza . No ja som ju potom konecne vymenil za LifeView FLYTV Prime 34/FM . A ladim si kanaly tak ze natukam frekvenciu ktoru som si predtym napisal niekde na papier . Ale aj k tejto karte musim pouzivat alternativny software . A nakonec by som ti poradil toto :: www.tvfreak.cz
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: