Cudny ping na APcko

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
johny128
Začátečník
Začátečník

Cudny ping na APcko

Příspěvek od johny128 »

mam notas acer aspir 1413LMi, APcko Asus330b, notebook je od apcka zdialeny asi 3 metre a dalia nas 2 tenke steny, kvalitu signalu hlasi "Velmi dobre" no aj tak signal len 2mb/s :? alebo 1 akurat...pred tym to slo v pohode, zaujimavy je aj ping ktory
Odpověď od 192.168.2.2: bajty=32 čas=3ms TTL=255
Odpověď od 192.168.2.2: bajty=32 čas=2ms TTL=255
Odpověď od 192.168.2.2: bajty=32 čas=2ms TTL=255

Statistika ping pro 192.168.2.2:
Pakety: Odeslané = 416, Přijaté = 389, Ztracené = 27 (ztráta 6%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 2ms, Maximum = 122ms, Průměr = 5ms
mam tam najnovsi firmware

vypol som wifi, zapol a naskocilo mi pekne 11mb/s ale len kvalita "dobry" , no jeden by sa z toho picol...takze, preco tam straty v pingoch?obcas sa to na behani po strankach prejavi :roll: a este technicka otazocka, ked zapnem notas tak mi wifi skoro nikdy nenabehne, je normalne vypnuta(treba vpredu tuknut), preco?pred tym aj toto slo normalne - zapnem komp, som okamzite pripojeny

//winxp home
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

tak ak ma niekto podobny problem, asus pred 10timi dnami vydal opravny firmware, prave to idem checknut..

// no, tie pingy su uz v poho, zatial len 2 time out, inac dobre, zaujimave je ze ked si dam nastavenia ap http://ap tak mi to seredne blbne z notebooku, nenacita celu stranku, alebo nacita iba cas, alebo nejake cudne znaky...z kompu(lanka) v pohode..(a uz je tam dalsi timeout, to su radosti toto..)

\\a dalsi...a este jeden time out...kuurna asus, to su moderne technologie :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“