ASrock K7S8XE

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
jeti
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ASrock K7S8XE

Příspěvek od jeti »

zdravim, neviem, co sa deje, ale z dosky sa mi coraz razantnejsie ozyva piskanie na vyssich frekvenciach, ked pocitac nieco roby. tak premyslam, mam zacat zhanat novu dosku?

skoro som zabudol: K7S8XE v1.0
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

kdo ji vyrabi? :) ses si jistej ze to je deskou? neni to treba hdd?
ASUS F3T
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No mě tohle dělaly všechny desky, které jsem měl.

ASUS P4PE, ASUS A7V600-X a teď i ta moje MSI K8N NEO2 PT.

Stačí pustit 3Dmark nebo nějakou gamesu a i přes plechy chiefteca to docela slyším. Nebo stačí i Prime, cokoliv do vytíží CPU. Zkoušel jsem ty desky i v kombinaci s různými zdroji....a pořád to dělá.

Problém je v tom, že někdo to slyší a někdo ne :roll:
Já jsem si na to zvykl. A osobně neznám desku, která by to více či méně nedělala. Mám lehce posunuté vnímání zvuku :-(
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Butch píše:No mě tohle dělaly všechny desky, které jsem měl.

ASUS P4PE, ASUS A7V600-X a teď i ta moje MSI K8N NEO2 PT.

Stačí pustit 3Dmark nebo nějakou gamesu a i přes plechy chiefteca to docela slyším. Nebo stačí i Prime, cokoliv do vytíží CPU. Zkoušel jsem ty desky i v kombinaci s různými zdroji....a pořád to dělá.

Problém je v tom, že někdo to slyší a někdo ne :roll:
Já jsem si na to zvykl. A osobně neznám desku, která by to více či méně nedělala. Mám lehce posunuté vnímání zvuku :-(
Jo pravda mě Epox taky občas pískne ale je to nezávisle na tom co na tom PC běží, dělalo to i s jiným CPU i zdrojem včetně jiné VGA a RAM takže deska.....
Někdo říká že kondíky ale fakt je ten že ne každej to slyší ale je to tak minutu třeba a někdy 2 dny nic a jindy zas každé 2 hodiny. Radím, zvykni si. :lol:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Zvykni si protože s tím nic neuděláš. Píská nějaká vysokofrekvenční část aa to může být cívečka nebo i kondenzátor (respektive asi jeho plášť) :sad:
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

vyber si, muze to bejt cokolliv. ale asi s tim nic nenadelas :sad: , bud mi tu piska chiftecovej zdroj, nebo asus deska (mam podezreni na sitovku) a nebo uplne neco jinyho :x
Delorean
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Delorean »

Měl jsem dřív Epox 8RDA3+, ta nepískala vůbec. Ale ta mi klekla a po dobu reklamace jsem měl půjčenou Epox 8RDA3I PRO - ta pískala docela dost, konkrétně to dělaly tlumivky měniče pro napájení jádro. Mám tichej komp, tak mi to vadilo. Po reklamaci jsem dostal Epox 8RDA3+ PRO a ta píská jen minimálně, sice víc než původní RDA3+ (kompletně změnili zapojení měniče), ale jakmile zavřu case, tak to už slyšet není.
Epox 8RDA3+ PRO, AMD Barton 2500+@11x166MHz/1,425V!(Prime-stable)+Spire FalconRock II, RAM celkem 1GB, HDD Samsung 250GB SATA, Sapphire Radeon 9550(250/200MHz) 128MB->9600 bios mod(475!/200MHz), DVD-RW LG GSA-4082B, Wifi AP WRT-311, Seasonic 380W, vlastní regulace všech ventilátorů podle teploty
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

Nebo si staci pockat. Tak asi 10-40 let.
Cim je clovek starsi tak hur slysi vysoke frekvence, az je nakonec neslysi vubec.
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“